На “1+1 Україна” показали спецвипуску проєкту "Світ навиворіт. Україна", присвячений дітям, які пережили жахи війни (повне відео спецвипуску)

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт. Україна — дивитися спецвипуск онлайн

У спецвипуску Дмитро Комаров підняв надважливу тему: дітей, які пережили жахи війни, та їхнього майбутнього.

Поделиться:

Сьогодні, 23 лютого на телеканалі “1+1 Україна”, напередодні річниці повномасштабного вторгнення показали цикл спецвипусків програми “Світ навиворіт. Україна”, присвячений дітям. Він складався з трьох частин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У спецвипуску проєкту “Світ навиворіт. Україна” розповіли історії дітей, батьки яких загинули під час війни 

«Сучасні українські діти – це діти війни. Вони вже сьогодні знають, що таке втрата близьких, окупація, евакуація, але поки не можуть на щось вплинути. Саме діти через багато років будуть згадувати війну і розповідатимуть жахливі спогади своїм нащадкам так, як нам бабусі і дідусі розповідали про Другу світову», - зауважує Дмитро Комаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У спецвипуску проєкту “Світ навиворіт. Україна” розповіли, як поводитися з дітьми, які втратили батьків під час війни

Як повернути дитинство тим, хто втрачає його просто зараз? Як сьогодні живуть діти, які втратили своїх близьких? На які питання вони шукають відповідь та як можна їм допомогти?

Дивіться онлайн у спецвипуску "Світ навиворіт. Україна" на сайті 1+1 та на платформі Київстар ТБ.

Дивіться "Світ навиворіт. Україна" на телеканалі "1+1 Україна" щопʼятниці о 20:30 та на платформі Київстар ТБ.

Новости по теме