Помер герой програми «Світ навиворіт» людина-дерево

Світ навиворіт. Україна
Помер герой програми «Світ навиворіт» людина-дерево

Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі ведучий Дмитро Комаров.

Поделиться:

Деде Косвара відомий широкому загалу як людина-дерево помер ще взимку, але новини з Індонезії долітають довго.

Ми познайомилися в Індонезії пару років назад. Провели разом з Деде цілий день. Неймовірно важкий день, - розповідає Дмитро Комаров. -  Це було не просто інтерв'ю - це була сповідь. 

Косвара народився таким, як і всі інші, був простим рибалкою, одружився, завів дитину. І тільки потім його життя перевернуло страшне захворювання. Руки і ноги перетворилися в «коріння». За кілька кілограмів «кігтеподібне» утворення на кожній руці і нозі. Це мутований вірус папіломи, з яким наука і медицина впоратися  не в силах. Операції не рятували. 

Деде вже не міг впоратися з самими елементарними завданнями. Вилку або сигарету в його подобу руки допомагали вставляти батьки. Чоловік дуже страждав, сумував по дружині і дитині, які його кинули. 

«Ніколи не забуду, як я привітався з ним за руку, а Деде здивовано сказав: «Ти перший за багато років, хто доторкнувся до мене і привітався за руку». Це було дуже боляче. Від нього відверталися люди, ігнорували, боялися. Хоча вірус не заразний. Відмучилися. Йому було 42. Спочивай з миром, Деде».

Новости по теме