Презентація «Світ навиворіт»: Секрет щастя від Комарова та найекстремальніші ситуації в житті Мазур, Вітвіцької та Беленюка

Світ навиворіт. Україна

На презентації нового сезону «Світ навиворіт» Алла Мазур, Жан Беленюк та Соломія Вітвіцька розповіли про найекстремальніші пригоди в їхньому житті.

Поделиться:

6 вересня у Fedoriv Hub відбулася презентація восьмого сезону екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт»Телеканал 1+1 презентував восьмий сезон екстремального тревел-шоу «Світ навиворіт» з Дмитром Комаровим з Дмитром Комаровим. У новому сезоні ведучий пообіцяв не лише зсередини показати життя та побут місцевих жителів, а й розповісти про секрет щасливого життя непальців.

Під час експедиції Дмитро Комаров поцікавився у місцевих, чому українці живуть у постійній тривозі? Чому наш народ постійно думає про політичну, економічну ситуацію в країні та засмучується через дрібні перешкоди на шляху.

Мені відповіли, що ми неправильно мислимо, від того – неправильно живемо. Ми постійно повертаємося до минулого, думаємо, як можна було б виправити свої помилки. В Непалі вважають, що не варто жити майбутнім і турбуватися про завтра. Завтра ще не настало. Тому потрібно жити тим, що маєте зараз, ловити моменти щастя.

Дмитро Комаров зізнався, що після зйомок нового восьмого сезону Світ навиворіт намагається застосовувати “практику щастя” на собі. Однак в ритмі великого міста розслабитися буває досить складно.

Я розумію, якщо пригальмувати, відразу стане помітно, що насправді все добре. Однак це складно в ритмі великого міста, щоденної офісної роботи та дедлайнів.

Презентація нового сезону Світ навиворіт перетворилася на справжнє свято: Комаров постав перед гостями в образі тибетського монаха, а оператор Олександр Дмитрієв танцював ритуальні танці у вбранні демона.

Тим часом гості пригощалися непальськими солодощами, малювати собі мехенді та фотографувалися на фоні зображення Евересту.

Крім зірок шоу-бізнесу пізнати непальську таємницю щастя та привітати Дмитра Комарова з виходом нового сезону передачі прийшли колеги з телеканалу 1+1.

Ведуча ТСН. Тиждень Алла МазурАлла Мазур завітала на допрем’єрний показ першого випуску Світ навиворіт разом із сином Артемом. Зірка телеканалу 1+1 була заінтригована та відвідала презентацію, адже мова йшла не лише про таємниці Непалу, кухню та музику, а й про гімалайські секрети щастя. Однак ведуча зізналася, що має свій секрет, яким радо поділилася.

Прокидаючись щоранку, я обов’язково згадую все добре, що є у моєму житті. Його виявляється достатньо багато, щоб просто подякувати Богу за чудовий наступний день.

Алла Мазур розповіла, що цьогоріч надала перевагу спокійному пляжному відпочинку.

Моє щоденне життя настільки нагадує слалом, що коли раз у рік з’являється час на відпочинок, хочеться більше медитувати, аніж бути у режимі перегонів.

Незважаючи на свою спокійну відпустку, ведуча ТСН. Тиждень зізналася, що все ж полюбляє екстрим. До Дня народження колеги подарували Мазур політ на планері.

Відчуття польоту неперевершене! Коли ти згори бачиш все, коли найменшим порухом твоєї руки планер повертає, коли земля стає крихітна і ти вільно над нею ширяєш.

На презентацію проекту також завітала ведуча ТСН Соломія ВітвіцькаСоломія Вітвіцька. У виборі місця для відпочинку вона довіряє мандрівнику Ігорю Захаренку, який в цьому році порадив відкрити для себе Хорватію. Разом з чоловіком Владиславом вона відвідала найцікавіші місця, а саме Макарську рів'єру, Дубровник, Плітвіцькі озера. Також Соломія Вітвіцька відкрила для себе нову країну Боснію і Герцоговину.

Цього року ми з чоловіком утрималися від екстремального відпочинку в горах з наметами. Тож відпустка була відносно спокійною. А от у минулому році, відпочиваючи в Албанії, ми дійно пізнали екстрим. Я з чоловіком стрибнула в крижану воду джерела Блакитне Око. Це відучуття однозначно стало найяскравішим спогадом.

Серед зіркових гостей Дмитра Комарова був срібний призер Олімпійських ігор 2016 з греко-римської боротьби Жан Беленюк. Олімпійський чемпіон розповів, що надає перевагу пасивному відпочинку, однак залюбки спробував би подорожувати як команда тревел-шоу Світ навиворіт.

Чесно кажучи, я не можу назвати себе екстремальною людиною. Я боюся, що порветься мотузка, боюся, що не розкриється парашут. Тому я не займався екстремальними видами спорту.

Жан Беленюк згадав, що в юності був навіть більше готовим до екстремального відпочинку, ніж зараз. Разом з тренером він ходив у 10-денний похід в гори, де заблукав. Спортсмен жартує, що ця ситуація була найбільш небезпечною подією в його житті.

Аутентичні танці, приємні подарунки з Непалу та музичний супровід під час презентації налаштували гостей на пригоди та підготували до перегляду першого випуску передачі Світ навиворіт, який українські глядачі побачать вже сьогодні, 8 вересня, о 22:00 на телеканалі 1+1.

Новости по теме