"Світ навиворіт. Україна": незвичайні природні явища в Україні. Повне відео 4 випуску

Світ навиворіт. Україна
Світ навиворіт. Україна — дивитися онлайн четвертий випуск

Що приносить в Україну потепління - дивіться у четвертому випуску "Світ навиворіт. Україна".

Поделиться:

Цієї п’ятниці о 20.30 на “1+1 Україна” вийшов четвертий випуск проєкту "Світ навиворіт. Україна"Дмитро Комаров підготував ексклюзивний репортаж про те, як потепління впливає на життя простих українців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Африканські птахи в Україні, залишені села та ставки замість городів – у «Світі навиворіт. Україна» покажуть, що приносить в Україну потепління клімату

2023 рік побив десятки температурних рекордів та ймовірно стане найтеплішим роком за всю історію спостережень, а навесні 2023 року в Україні відбулось одне з наймасштабніших водопіль. Зміни клімату неминуче відчувають на собі прості люди –  особливо в селах, де життя найбільше залежить від природи. Саме в пік весняного водопілля Дмитро Комаров з командою побував на Чернігівщині та Черкащині, щоб дізнатись, як люди справляються зі стихією.

У випуску журналіст розвінчає популярні міфи щодо повені навесні 2023 року та покаже ексклюзивні кадри з дамби Київської ГЕС. Що це було насправді – стихія чи військовий задум?  Про все це дивіться у новому, четвертому випуску «Світу навиворіт. Україна»:

Новости по теме