"Світ навиворіт. Україна": повне відео третього випуску

Світ навиворіт. Україна
Третій випуск "Світ навиворіт. Україна" — дивитися онлайн

Розмінування полів та винаходи, що рятують життя: дивіться третій випуск програми "Світ. Навиворіт. Україна".

Поделиться:

Цієї п’ятниці о 20.30 на “1+1 Україна” вийшов третій випуск проєкту "Світ навиворіт. Україна"Дмитро Комаров підготував ексклюзивний репортаж-дослідження про що стоїть за звичайним буханцем українського хліба сьогодні. 

В умовах війни робота українського фермера стала смертельно небезпечною. Ціна буханки хліба — безцінна. Кілька місяців Дмитро Комаров вивчав, як професіонали та аматори розміновують українські землі, щодня ризикуючи загинути. І все це задля того, аби забезпечувати інші регіони продовольством.

Вражають й винаходи з підручних засобів, які допомагають аграріям розміновувати поля, рятувати життя й техніку. Так, українськими полями їздять трактори без водіїв, а на полігонах випробовують новітні досягнення, які можуть пришвидшити темпи розмінування країни на роки. Команда «Світу навиворіт» першою на власні очі побачила секретні випробування унікальної машини, яку розробили українські аграрії. Це не просто аматорський винахід. Машина розроблена на замовлення ДСНС з урахуванням досвіду аграріїв.

Чи пройде винахід тест на міцність, наїхавши на справжню міну, а також, як Дмитро Комаров спробував себе у ролі сапера, дивіться у третьому випуску програми "Світ навиворіт. Україна".

Новости по теме