Кароль у пластику та Каменських з новою зачіскою: Зірки 1+1 здивували несподіваними образами

Кароль у пластику та Каменських з новою зачіскою: Зірки 1+1 здивували несподіваними образами
Олександр Пилюгін, Андрій Жилин, jetsetter.ua

Неочікувані луки українських зірок на Вечорі прем’єр з Катериною Осадчою.

Поделиться:

Учора, 1 квітня, у Палаці Україна відбувся грандіозний Вечір прем’єр з Катериною Осадчою. Серед гостей музичного свята були помічені ведучий 1+1, чоловік Осадчої Юрій Горбунов; тренери Голосу країни Тіна Кароль та Сергій Бабкін; суддя Танців з зірками Катерина Кухар; учасник Танців з зірками Євген Кот; ведучий проекту Інспектор. Міста, який нещодавно вдруге став батьком, Володимир Остапчук; тренер Голосу. Діти ; «квітка-душа» української сцени Ніна Матвієнко; ведуча шоу Розсміши коміка. Діти Настя Каменських; тренер Ліги сміху Ольга Полякова.

Зірки не лише презентували нові пісні, а й намагалися здивувати своїми образами. Так, чи не найбільше епатувала Тіна Кароль. Співачка вийшла на червону доріжку у вініловому плащі, топі, спідниці від української дизайнерки Dafna May, доповнивши образ прикрасами та окулярами sci-fi.

Не менш здивувала і 70-річна . Недільного вечора вона заспівала у дуеті з MONATIK, вийшовши на сцену у рожевій перуці та сукні з довгим розрізом, а талію підкреслила білим корсетом.

Співачка Настя Каменських презентувала свою першу україномовну пісню в рожевому костюмі та ботильйонах із пластику. Зірка здивувала і зачіскою, поставши із розпущеним волоссям та пучком на голові. Цікаво, що у своєму виступі вона використала музичний інструмент, популярний у 80-х, - кейтару.

Нагадаємо, що видовищний концерт можна буде побачити в ефірі 1+1 9 квітня.