Катя Осадча показала знімок зі свого весілля (фото)

 Катя Осадча показала знімок зі свого весілля
Катя Осадча виходила заміж у біло-червоній сукні

Ведуча Світського життя і Голосу країни 6 дала відверте інтерв'ю

Поделиться:

Ведуча проектів Світське життя і Голос країни на 1+1 Катя Осадча дала відверте інтерв’ю журналу Караван історій. На шпальтах цього виданя телезірка розповіла про модельне минуле, роботу в шоу телеканалу 1+1 і стосунки з чоловіками. Зокрема згадала, як виходила  заміж за батька свого сина Олега Поліщука.

Ми три роки зустрічалися, перш ніж одружитися. У нас була справжнє весілля - у великому залі, з гостями, столами, які ломляться від їжі і напоїв, з тамадою. Я була в білій сукні та фаті. Загалом, все як годиться, - сказала Осадча і показала, якою була нареченою.

                                                                                            Весілля з Олегом Поліщуком. 2002 рік.

Як відомо, пара розлучилася після трьох років шлюбу, однак Осадча не шкодує, що все трапилося саме так. За останні десять років у Каті було два серйозних романи, але про ці взаємини зірка не говорила публічно.

Чоловіки не хотіли виносити стосунки на публіку, і я з розумінням ставлюся до такого рішення. У шоу-бізнесі є безліч прикладів, коли відомі люди не афішують своїх стосунків - і всі щасливі, - сказала ведуча. Зараз Катя Осадча ретельно оберігає особисте життя. І запевняє журнілістів та шанувальників, що у неї все добре.

Дивіться програму Світське життя у п'ятницю о 22:15 і Голос країни 6 у неділю о 21:00 на телеканалі 1+1.