Катя Осадча прикрасила обкладинку глянцю у блискучій сукні

Катя Осадча прикрасила обкладинку глянцю у блискучій сукні
Фотографія: http://pink.ua/

Зірка каналу 1+1 стала обличчям нового випуску журналу Pink.

Поделиться:

Ведуча дитячого талант-шоу «Голос. Діти 3» і програми «Світське життя» прикласила обкладинку грудневого випуску журналу Pink.

Катя Осадча знялася у яскравій новорічній фотосесії. На знімку ведуча позує у блискучій сукні української дизайнерки Лілії Пустовіт.

В інтерв’ю для Pink Катя Осадча розповіла про інтерв’ю з одіозним президентомДональд Трамп розповів Катерині Осадчій, за що любить Україну США Дональдом Трампом.

«Світське життя» познайомилося з політиком у 2013 році на конкурсі «Міс Всесвіт» у Москві. Тоді Дональд Трамп, в якості власника «Міс Всесвіт» завітав на фінал змагання до Росії та розповів чимало цікавого.

Ведуча розповіла, що майбутній президент справив на неї враження шоумена, який знає, що, як і кому потрібно сказати. Він уміє працювати на камеру та знає свої переваги.

Однак коли камеру вимикають, він поводиться як несправжня людина, людина штампів, яка ніяк не вгамує своє бажання бути зіркою. З реаліті-шоу у президенти – Америка вміє здивувати світ!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катя Осадча з'явилася у сукні з «покемонами» (фото).

Зірка телеканалу також міркувала, з чого починалася українська мода, та розповіла про карнавал «Світського життя».

У перший день нового 2017 року глядачі побачать неймовірне шоу з музикою, топовими артистами, неочікуваними перевтіленнями та відвертими зінаннями.

Уже цієї неділі, 4 грудня, о 21:00 на каналі 1+1 відбудеться фінал грандіозного дитячого шоу «Голос. Діти 3». Дивіться та вболівайте за найкращого юного вокаліста країни!