Лідер гурту O.Torvald Женя Галич розповість Каті Осадчій, як планує перемогти на «Євробаченні 2017»

Катя Осадча першою дізнається, як український гурт O.Torvald готується до міжнародного пісенного конкурсу.

Поделиться:

Сьогодні, 18 березня, в студію «Світське життя» завітає переможець Нацвідбору «Євробачення 2017» – фронтмен гурту O.Torvald – Женя Галич.

Співак розкаже Катерині Осадчій про підготовку до конкурсу, відповість на її провокативні запитання та вперше дізнається, що насправді про його творчість думають члени журі Національного відбору: Костянтин Меладзе та Андрій Данилко. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки грошей витратить Україна на проведення Євробачення 2017

Алла Мазур розкриє секрети особистого життя зірокКрім того, в новому випуску «Світське життя», який вийде сьогодні о 23:10, до команди зіркових репортерів приєднається легендарна телеведуча Алла Мазур.

Своїх співрозмовників у стилі Каті Осадчої ведуча 1+1 допитає на відкритті «Музею новин», присвяченому 20-річчю ТСН. І хоча більшість зірок були готові до відвертої розмови, проте таких гострих запитань від пані Алли вони не чекали. 

Нагадаємо, що в новому сезоні репортерами на визначних подіях столиці стануть і інші запрошені зіркові гості. Серед них, окрім ведучої ТСН Алли Мазур, будуть Юрій Горбунов, Павло Зібров, Дмитро Комаров та Ольга Полякова.

Дивіться новий сезон сюрпризів та експериментів щосуботи о 23:10 на 1+1.