Лідія Таран про події на Майдані: "Була віра, що люди подолають все"

Лідія Таран про події на Майдані: "Була віра, що люди подолають все"

Ведуча "ТСН" згадала часи революції в центрі Києва

Поделиться:

До річниці Революції Гідності "Телевізійна служба новин" презентувала унікальний мультимедійний проект "94 дні очима ТСН". Зокрема 29 листопада о 20:15 в ефір вийде проект "Рік очима ТСН. За лаштунками новин". До випуску у світ цього творіння долучилася й ведуча "1+1" Лідія Таран під час тривалих марафонів доповідала українцям про буремні події у центрі Києва. У інтерв'ю "Світському життю", зірка зізналася: у найкритичніші моменти їй навіть доводилося приймати заспокійливі препарати.

"Все одно було внутрішнє відчуття, що ситуація має зламатися, ситуація має піти на краще. Вона зламалася дуже паршиво – смертями і всім цим. Це реальній клінч. Протистояння влади та суспільства. Була віра в людей, що люди подолають все", - згадала Таран, а також розповіла, що на Майдані був її брат, мама і ще багато родичів.

Окрім того, ведуча додала: її оточення і навіть перехожі на вулицях ставили їй одне й те ж питання: "Коли це все завершиться?"

"Ти приходиш до косметолога, а вона каже: "Лідо, коли це все скінчиться?". Приходиш в гастроном, на касі касир тобі каже: "Як ви гадаєте, коли це скінчиться?" В уявленні всіх цих людей ти знаєш більше", - розповіла Таран.

Більше дізнавайтеся у відео: 

Нагадуємо, що днями зірки "1+1" презентували мультимедіапроект "94 дні. Євромайдан очима ТСН". Він складається з книги, своєрідного підручника історії, що ґрунтується на матеріалах випусків новин ТСН, та з документального інтернет-проекту, де день за днем відтворено історію революції гідності в фотографіях, спогадах та відео.

Унікальну книгу випустили у співпраці з  видавництвом "Основи". Її можна придбати вже зараз на сайті euromaidan.tsn.ua, а також в Мистецькому Арсеналі, де до 30 листопада триватиме ІХ форум ART-KYIV Contemporary, де виставлено понад 40 нових проектів від сучасних українських митців.