Людмила Барбір розповіла, як Ганна Різатдінова втілила її задум на паркеті «Танців з зірками»

"Це була якраз моя ідея!"

Поделиться:

Людмило, вітаємо з премєрою! Ви озвучили Мортішу Адамс, в образі якої сьогодні і ви, і я. Що спільного у вас і у вашої героїні, окрім, звичайно, стрункості? Скільки кілограмів ви скинули завдяки телевізійному проєкту «Танці з зірками»?

- До проєкту і під час нього разом, мабуть, кілограмів десять!

Що для вас було найважчим у дубляжі?

- Був момент, коли треба було сказати речення з французьким прононсом, і мені все ніяк не вдавалося вимовити звук «г»… Ми робили кілька дублів, і зрештою, у мене все вийшло!

На «Танцях з зірками» номер про родину Адамсів танцювала Ганна Різатдінова. Це було у той час, коли мультфільм мав вже ось-ось вийти на екрани. Чи не були ви обурені цим фактом?

- Це була якраз моя ідея для танцю про родину Адамсів на паркеті проєкту. Нажаль, цю тему віддали Ганні Різатдіновій, але я не засмутилася. Мені здається, що мені вдалося зіграти героїню Уми Турман зі стрічки «Кримінальне чтиво».

Не сталося так, як хотілося: ви повторили долю свого колеги зі «Сніданку з 1+1» Руслана Сенічкіна, і «вилетіли» з проєкту на дев’ятому ефірі так само, як і Руслан. Хоча, ви розраховували навіть не на фінал, а на перемогу…

- Це було цілковитим сюрпризом не лише для мене, а й для всіх учасників, глядачів. Одразу після завершення ефіру посипався шквал коментарів від обурених глядачів зі словами «як таке могло статися?!». Для мене це було величезною несподіванкою, тому що я жодного разу не потрапляла у «зону ризику», і судді щоразу пророкували мені місце у фіналі. Але так вирішило журі, тому є, як є!

Чи вдалося вам виспатися? Адже на відміну від інших зірок, які беруть участь у проєкті, ви поєднували роботу у ранкових ефірах із «Танцями з зірками»…

- Я думала, що, напевно, буду спати три доби поспіль, навіть не прокидаючись! Але це ж неможливо, адже і сина треба відвести до школи, і на роботу піти. Я дуже рада, що повернулася до глядачів! Ще я дуже хочу поїхати до мамусі, сестри та похресників, тож думаю, що там мені вдасться більше поспати! Просто коли просинаєшся о четвертій ранку, думаєш, що взагалі нереально відіспатися!