Маша Єфросиніна розповіла, про що Полякова написала їй гнівне смс

«Олю, я навіть не могла собі уявити!"

Поделиться:

Машо, щороку все більше і більше зірок долучаються до твого благодійного фестивалю Charity Weekend. Кого було найважче вмовити?

- Твого чоловіка! Він до мене не приходить! А якщо серйозно, то багато вмовляти не доводиться. Минулого року, коли я анонсувала фестиваль, Оля Полякова написала мені: «Так, а чого це не запрошують мене?», а я сказала: «Олю, я навіть не могла собі уявити, що ти хочеш долучитися!», а вона: «Ти мене ображаєш, я хочу виступати!».

Минулого року на фестивалі твій син святкував день народження. Цього року йому пощастило трошки більше, адже дата його дня народження не збіглася з датою проведення твого заходу. Ви поїхали до «Леголенду». Як втілювали цю мрію сюрпризом?

- Перед поїздкою, аби все встигнути, я дістала футболки з написом Charity Weekend, а Сашко мені каже: «Мамо, це ж футболочки з мого дня народження!».  Я просто минулого року казала йому: «Дивися, синочку,така кількість людей на честь твого дня народження! Все свято для тебе!», не могла ж я сказати, що «вкрала» свято у дитини. Я сказала синові, що це футболки для іншого свята, а ми на день народження поїдемо туди, куди він хоче найбільше. Усю подорож Сашко думав, що ми їдемо до поліцейського відділку, але коли побачив «Леголенд», то невимовно зрадів! Він тільки усюди ходив і запитував: «А де тут поліцейські?».

Нещодавно ви святкували 16-річчя шлюбу з чоловіком. Колись ти думала про те, аби за ці 16 років знову влаштувати свято і поновити обітниці з Тимуром…

- Я думала про якийсь, може, церковний обряд, але ми з Тимуром жодного разу не обговорювали це. Я думаю, що нам треба трохи часу, і ми обов’язково це зробимо!

На двадцяту річницю…

- Так…Та давай потім про це поговоримо, бо я ще молода та красива!