Міс Україна 2016 завітала в студію програми «Світське життя» в короні за 250 тисяч доларів та з охороною

Новообрана Міс Україна 2016 Олександра Кучеренко розповість, як її «нещасливий» номер на конкурсі призвів до удачі, зізнається, чи не почала вона отримувати пропозиції руки та серця від українських мільйонерів.

Поделиться:

Міс Україна 2016 зізналася, на що витратить 200 тис. грнУ новому випуску програми «Світське життя», який вийде в ефір сьогодні о 22:00, до Катерини Осадчої у студію завітає новообрана Міс Україна 2016 Олександра Кучеренко. Красуня приїде з охороною, яка піклується не тільки про її безпеку, а й корони, яку Олександра отримала після перемоги у конкурсі.

Іноді я мрію про те, щоб сфотографуватися вдома з короною та у піжамі, - зізнається Міс Україна 2016. - Та це неможливо, бо вона дуже дорога.

Глядачі дізнаються, що корона, яка нині прикрашає голову Міс Україна 2016, коштує чверть мільйона доларів! При створенні коштовності ювеліри використали тисячу дорогоцінних каменів та більше 700 грамів білого золота.

Важить ця краса два кілограми. Тож не дивно, що одразу після перемоги Олександрі довелося зняти корону і віддати організаторам конкурсу на зберігання.

Майже весь час коштовність лежить у сейфі, а королева краси має змогу її надягати тільки під час важливих заходів. А наступного року цю корону передадуть новій "міс".

Конкурс купальників серед політиків: Міс Україна 2016 обрала переможцяОлександра Кучеренко розповість, як її "нещасливий" номер на конкурсі призвів до удачі, зізнається, чи має хлопця та чи не почала вона отримувати пропозиції руки та серця від українських мільйонерів.

Глядачі програми «Світське життя» дізнаються, якими талантами українка буде вражати суддів на конкурсі Міс Світу у США. До речі, королеви краси не завжди мають відповідати модельним параметрам, їм дозволяється просто бути високими та стрункими. Проте "Міс Україна 2016" може й на подіум виходити, бо при зрості у 177 сантиметрів важить 55 кілограмів.

Катерина Осадча влаштує Олександрі невеликий іспит на знання американського політикуму, після якого дівчина пояснить свій конфуз на конкурсі. Наприкінці розмови Міс Україна 2016 продемонструє ще один свій талант та здивує запальним танком просто перед камерами.

Не пропустіть новий випуск передачі «Світське життя» сьогодні, о 22:00 на 1+1.