Світське життя покаже, на чому заробляють зірки під час кризи

Світське життя: бізнес зірок українського шоу-бізнесу

У що вітчизняні знаменитості вкладають гроші, зароблені під час гастролей та корпоративів.

Поделиться:

Сьогодні, у п'ятницю, о 22:20 Світське життя покаже спеціальне дослідження про бізнес зірок.

Вагітна Олена Кравець показала фото із власної колекції одягуПредставниці жіночої половини шоу-бізнесу слідом за світовими зірками стрімголов несуть красу в маси і наввипередки створюють власні дизайнерські колекції.

Як Ганна Сєдокова брендовий одяг власноруч відшиває, де Настя Каменських спортивні костюми стегнами рекламує і чому Надія Дорофєєва робить ставку на доступність власної марки? Чия бізнес-ідея виявилася найуспішнішою і вже приносить прибутки?

Та покупець вимагає не лише видовищ, але й хліба! Нагодувати всіх – від звичайного споживача до гурмана – намагаються артисти-чоловіки! Світське життя розповість, якими делікатесами заманюють у власні ресторани Потап, Олег Скрипка та Володимир Горянський та чи гарні з них господарі.

Катя Осадча приміряла стильний образ мавкиВи дізнаєтеся, хто з вітчизняних селебриті був першопрохідцем на ресторанній ниві та чим це закінчилося. Зіркові підприємці ексклюзивно розкриють секрети бізнес-виживання в умовах економічної кризи.

Катерина Осадча розповість про заробітки відомих людей, про які ви навіть не здогадувалися. Як примха дітей Андрія Вороніна перетворилася на масштабний бізнес-проект, яким чином свій 20-річний співочий досвід монетизує Олександр Пономарьов?

Дивіться спеціальне дослідження у виспуску програми Світське життя сьогодні 22:20 на телеканалі 1+1.