"Уперше обшук вдома був, коли молодша донька була ще зовсім маленькою": телеведуча Валентина Хамайко напередодні пологів розповіла, як переживає судові справи чоловіка-бізнесмена

"Андрій ніколи не вів ніякий кримінальний бізнес!"

Поделиться:

 

Валентино, на дев’ятому місяці вагітності ти не збавляєш світських темпів, і маєш всі шанси поїхати з балу до пологового будинку.

- Я досвідчена мама, і прекрасно розумію, що пологи від мене не втечуть. Чого мені сидіти вдома? Там достатньо нудно, а життя прекрасне!

Чи народжуєте ви вдвох?

- Усіх наших дітей ми народжували разом. Хочу сказати, що Андрій дуже змінився, і під час цієї вагітності він, як ніколи, був уважний, чутливий, терплячий. Думаю: зараз почне сердитися, бо я просто не даю людині спати, бо все дратує на дев’ятому місяці. А Андрій: «Тобі щось допомогти? Тобі водички принести? Хочеш я ніжки помасажую?», а я йому: «Ні, не хочу. Йди спати до су сусідньої кімнати!».

Враховуючи те, що це будуть четверті партнерські пологи, ви, Андрію, вже можете асистувати.

- Досвідчені лікарі вам скажуть: «Найголовніше здоровій жінці – не заважати!».

- Чоловік не має стояти з тієї сторони, де лікарі, і дивитися на це все, як кіно. Треба стояти поряд з дружиною. Я знаю такі випадки, коли чоловіки забігають туди, і дивляться, як там все відбувається. А треба не туди дивитися, а поряд з дружиною бути.

- Я все бачив: нічого там такого складного немає.

Валю, на твою вагітність для вашої родини припали достатньо неприємні випробування: на Андрія було заведено кримінальне впровадження. У вас вдома були обшуки, і зрештою, в цій справі не поставлена крапка. Як ти, Валентино, почувалася?

- Я емоційно-стійка та терпляча. Вперше обшук вдома був у нас, коли Мирослава була ще зовсім маленькою. Я, можливо, навіть з іронією зустрічала: «О, знов ті самі люди!».

Коли чоловік колишній банкір, то на це, звичайно, можна очікувати у будь-якому випадку.

- Я не можу на це очікувати, тому що знаю, що Андрій ніколи не вів ніякий кримінальний бізнес.

- Валюська – моя справжня фортеця в цьому процесі. Вона мене підтримує, вона готова йти на суд. Вона надзвичайна!

Андрію, судячи з того, що ви зараз на балу, якийсь черговий суд ви виграли?

- Я насправді сказав, що: «Ось вам мої документи, я готовий підтримувати слідство, бути скільки треба». Це просто банальний тиск і все! На жаль, четвертий місяць я не можу виїхати за кордон, але почекаю, в мене терпіння точно більше, ніж в них!