Хто замінив Яму: Могилевська у дивовижній формі виконала танго із новим партнером

Танці з зірками

Для виступу співачка обрала відверту чорну сукню, у якій 10 років тому знялась у кліпі «Этот танец».

Поделиться:

Наталя Могилевська разом зі своїм новим партнером, фіналістом відкритих чемпіонатів Англії, США, Німеччини, Франції і Голландії Ігорем Кузьменко, вразила глядачів телеканалу «1+1» аргентинським танго.

Популярна співачка не тільки продемонструвала чудову спортивну форму та розповіла, що схудла на 25 кілограмів, а й зізналась, що вирішила відкрити фонд імені Олексія Літвінова:

 

«Я хочу згадати першого суддю «Танців з зірками» Олексія Литвинова, якого сьогодні немає з нами. Ця людина зробила для бального танцю дуже багато: він відправляв дітей на навчання закордон, допомагав їм вступати до інститутів та навіть відкрив власну школу танцю. Олексій Літвінов навчив мене перемагати біль та  дивитись у вічі страху: в його серці жила велика любов до танцю. Всі знають, що мені пропонували зайняти четверте місце в журі, але у моєму серці це місце назавжди залишиться за Олексієм. Саме тому я вирішила відкрити фонд на його честь, а його чемпіони та учні зі всього світу мене підтримують. Пам’ятайте, потрібно поважати вчителів, бути вдячними батькам, не боятися кохати і не соромитися танцювати, особливо, якщо це твоя найбільша мрія», - сказала співачка.

Наталя Могилевська та Ігор Кузьменком від суддів «Танців з зірками» отримали 26 балів і стали одними із лідерів першого ефіру.

Новости по теме