Нова ведуча Сніданку з 1+1 Неля Шовкопляс вийде на паркет Танців з зірками

Танці з зірками

Телеведуча Неля Шовкопляс спробує себе у новому амплуа

Поделиться:

Неля Шовкопляс, яка у вересні приєдналася до команди Сніданку з 1+1, сьогодні о 21:00 вийде на паркет Танців з зірками. Вона складе пару Юрію Горбунову на зірковому балконі. Неля стежить за всіма ефірами шоу, не пропускає жодного ефіру та добре знає кухню проекту зсередини.

«Мій шлях на 1+1 почався з Танців з зірками, адже після закінчення курсів у Вищій школі Media&Production я стажувалась там у якості адміністратора. Дуже незвично буде прийти на проект вже в іншому амплуа. Але я щаслива знову зустрітися з усією командою та наживо вболівати за найсильніших учасників чвертьфіналу», - каже Неля.

Нагадаємо, про те, що Нелю обрали в якості нової ведучої каналу 1+1, вона дізналася під час розіграшу, записаного на приховану камеру. Як стажера, її попросили завезти в офіс Сніданку запрошення на прямий ефір Танців з зірками. Коли дівчина вже збиралася йти, продюсер ранкового шоу каналу 1+1 Юлія Жмакіна ненароком повідомила їй заповітні слова: «Вітаємо, ти стала новою ведучою Сніданку». Після цього вся команда проекту з кульками та квітами почала обіймати новоспечену колегу.

Зазначимо, тема восьмого прямого ефіру Танців з зірками - «машина часу». В рамках випуску зірки разом зі своїми партнерами виконають постановки, які продемонструють різні епохи та події, що змінили наш світ. Сьогодні всі учасники виконають по два танці: з бальної та сучасної хореографії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

Новости по теме