Олена Шоптенко стане Анною Кареніною, а Сергій Бабкін – Елвісом Преслі

Танці з зірками

Цієї неділі, 15 жовтня, на телеканалі «1+1» відбудеться чвертьфінал легендарного проекту.

Поделиться:

Конкуренція між учасниками  «Танців з зірками» стає більш жорстокою, адже на головному паркеті країни залишились найсильніші артисти, які прагнуть отримати звання кращої танцювальної пари країни. Тема восьмого прямого ефіру - «машина часу». В рамках випуску зірки разом зі своїми партнерами виконають постановки, які продемонструють різні епохи та події, що змінили наш світ. Зазначимо, що цієї неділі всі учасники виконають по два танці: з бальної та сучасної хореографії.

Так, Ахтем Сеітаблаєв перетвориться на Олексія Вронського з роману Льва Толстого, а його партнерка Олена Шоптенко зіграє Анну Кареніну:

«Цього разу ми танцюємо два абсолютно різні танці. Можу сказати, що вони будуть дуже емоційними, тому ми збираємося здивувати глядачів не тільки гарною хореографією, але й справжньою грою та глибокими драматичними емоціями. Ахтем дуже старається: його не лякають труднощі, а мені ще потрібно добре попрацювати над акторською майстерністю, чому вчуся у свого партнера. Віденський вальс ми станцюємо в образах з роману Льва Толстого «Анна Кареніна». Як ви розумієте, дуже важно показати історію Кареніної за дві хвилини, але ми зробимо все, щоб це вийшло: працюємо над пластикою та грою», - розповіла Олена Шоптенко.

Тим часом, Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова готують для глядачів телеканалу «1+1» вальс у ретро стилі під легендарну пісню «Як тебе не любити, Києве мій», а також у прямому ефірі Юрій зізнається, які незвичні професії встиг на собі випробувати, перш ніж став актором.

Надя Дорофєєва та Євген Кот вийдуть на паркет у чвертьфіналі в яскравих образах американських випускників 1980 року та станцюють запальне «диско» під хіт Mark Ronson «Uptown Funk». Тим часом, Сергій Бабкін перетвориться на Елвіса Преслі, а його дружина Сніжана – на фанатку.

В свою чергу, Наталя Могилевська разом зі своїми партнером Ігорем Кузьменком виконають філософський контемпорарі, а також станцюють запальний квік-степ під пісню ОЕ «Без бою».

Спеціальними гостями восьмого прямого ефіру стануть учасник «Голосу країни» Constantine (Костянтин Дмитрієв) з піснею «Кровожадность», гурт «МАЧЕТЕ», а також балет головного хореографу «Танців з зірками» Василя Козаря «Kozar Dance Theatre».

Зазначимо, що учасники «Танців з зірками» будуть виступати під живе виконання оркестру та вокалістів «Голосу країни» Віри Кекелії, Марти Адамчук, Влада Бєліка, LAUD (Влад Каращук) та Луки (Андрій Лучанко). Хто складе пару Юрію Горбунову на зірковому балконі – досі тримається у таємниці.

Нагадаємо, що минулого випуску найменшу кількість балів за сукупним результатом обох ефірів та тижневого глядацького голосування отримали Сергій та Сніжана Бабкіни, Дмитро Комаров та Олександра Кучеренко, а також Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова. Після виконання «танцю за життя» парою Юрія Ткача та Сергія Бабкіна судді мали вирішити долю учасників. Так, MONATIK та Влад Яма віддали свій голос за подружжя Бабкіних, Катерина Кухар – за Юрія Ткача. Таким чином, проект мали покинути Юрій Ткач та Ілона Гвоздьова, але Дмитро Комаров своїм благородним вчинком змінив цей результат, поступившись місцем у шоу Юрію Ткачу.

Дивіться чвертьфінал оновлених «Танців з зірками» 15 жовтня о 21:00 на телеканалі «1+1», а також голосуйте за своїх улюбленців.

Новости по теме