Оля Полякова прийняла виклик проекту «Танці з зірками» та передала естафету Олені Шоптенко та Юрію Ткачу

Танці з зірками

27 серпня на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем’єра.

Поделиться:

В Україні продовжується #танціззіркамиchallenge телеканалу «1+1», в рамках якого стане відомий повний зірковий склад проекту.

Майже тиждень українці чекали на відповідь на #танціззіркамиchallenge популярної співачки та «суперблондинки» Олі Полякової. І вже сьогодні артистка зізналась, що приймає виклик від майбутнього члена журі «Танців з зірками» MONATIK та запевнила, що продемонструє свої найкращі танцювальні здібності на головному паркеті країни, адже на концертах їй доводиться танцювати за десятьох:

Я приймаю #танціззіркамиchallenge, тому вже 27 серпня буду танцювати для Вас, мої любі, на головному паркеті країни, - підписала відео співачка.

В свою чергу, Оля Полякова передала #танціззіркамиchallenge українському актору на учаснику «Ліги Сміху» Юрію Ткачу та відомій танцівниці і переможниці першого сезону «Танців з зірками» Олені Шоптенко. Хто з зірок прийме виклик стане відомо незабаром.

Олена Шоптенко - відома українська танцівниця, чемпіонка світу з латиноамериканських танців. Разом з популярним актором та ведучим Володимиром Зеленським перемогла у першому сезоні «Танців з зірками» 10 років тому. Лауреат всеукраїнської премії «Жінка ІІІ тисячоліття» в номінації «Перспектива», а також член журі дитячого талант-шоу «Маленькі гіганти».

Юрій Ткач – український актор, фронт-мен команди КВН «Дніпро» та учасник «Ліги сміху» на телеканалі «1+1». Актор скечкому «Країна У» на телеканалі «ТЕТ», а також володар кубка Президента України «КВН-2012».

Тим часом, #танціззіркамиchallenge вийшов за рамки проекту та став всеукраїнським. До челенджу вже долучилися такі популярні зірки, як співак Володимир Дантес, ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін, модель плюс-сайз Тетяна Мацкевич, а також жителі з різних куточків України і навіть тележурналісти. Прийняти участь у челенджі можуть всі бажаючі. Для цього потрібно записати відео з танцювальними па будь-якого стилю, опублікувати його в соціальних мережах та залучити друзів до #танціззіркамиchallenge.

Автору кращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко, співачка Камалія та «суперблондинка» Оля Полякова. Співак і тренер «Голос. Діти-4» MONATIK та всесвітньо відома балерина Катерина Кухар стануть членами журі проекту, а ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара - досі є таємницею. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

Новости по теме