Сергій Бабкін прокоментував свою «зраду» дружині

Танці з зірками

Подружжя Бабкіних розлучилося в шостому ефірі Танців з зірками.

Поделиться:

Учора, 1 жовтня, на 1+1 пройшов шостий прямий ефір Танців з зіркамиСтало відомо, яка пара стала лідером шостого ефіру Танці з зірками, темою якого були танці народів світу. Ще однією родзинкою випуску стало те, що учасники шоу вийшли на паркет зі своїми конкурентами.

Обмін партнерами став несподіваним поворотом подій для кожного учасника проекту, зокрема й для подружжя Бабкіних. Сергій та Сніжана завжди разом по життю, у роботі та на головному паркеті країни. Однак цього разу вони стали конкурентами: Сергій Бабкін закружляв у танці з Міс Україна-2016 Олександрою Кучеренко, а Сніжана Бабкіна – з Юрієм Ткачем.

Мені подобається експериментувати. А Сніжана лежала в коридорі зі сльозами – там така величезна калюжа, – жартуючи, сказав Сергій Бабкін

Сергій Бабкін дуже чарівливий. Думаю, що я зможу розкрити більше і його, і навіть саму себе. Я така партнерка, яка найкраще підходить Сергію, – зазначила Олександра Кучеренко.

За пасодобль, в образах Сальвадора Далі і його музи, Сергій та Олександра отримали від суддів 21 бал.

Натомість Сніжана Бабкіна перетанцювала чоловіка, виконавши фрістайл із Юрієм Ткачем. За «ткач» в індійському стилі пара отримала 26 балів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олександр Скічко повернувся на паркет Танців з зірками

 

Новости по теме