Стала відома дата прем’єри проекту «Танці з зірками»

Танці з зірками
Коли на 1+1 покажуть новий сезон Танців з зірками

У першому прямому ефірі прихильники проекту побачать 10 неймовірних танцювальних номерів у виконанні зірок із професійними партнерами.

Поделиться:

Грандіозна прем’єра відбудеться 27 серпня, у неділю, на телеканалі «1+1». Нагадаємо, в рамках #танціззіркамиchallenge стало відомо, що на головній сцені країни свої танцювальні здібності спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофєєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко та співачка Камалія.

Тим часом, #танціззіркамиchallenge продовжується та зовсім скоро Україна дізнається повний зірковий склад оновлених «Танців з зірками». Наразі країна чекає на відповідь Олі Полякової. 

Цікаво, що майбутні учасники «Танців з зірками» не приховують своїх переживань щодо участі у шоу. Так, Дмитро Комаров у своїх соціальних мережах порівняв участь у проекті з покоренням гори Еверест,  Ахтем Сеітаблаєв зізнався, що буде танцювати заради донечок, а Надя Дорофєєва розповіла, що більш за все її цікавлять бальні танці.

Співак і тренер «Голос. Діти-4» MONATIK та всесвітньо відома балерина Катерина Кухар стануть членами журі проекту. Катерина, в свою чергу, пообіцяла, що буде суворою, але справедливою, а MONATIK зізнався, що збирається оцінювати учасників за працездатність та самовіддачу.

Чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет, як пара - досі є головною таємницею проекту. Незмінним ведучим «Танців з зірками» залишиться Юрій Горбунов.

Новий оновлений сезон легендарного проекту  «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими вражаючими декораціями. Нагадаємо, за правилами проекту, десять професійних танцівників складають пари українським зіркам, які на очах у телеглядачів під час прямих ефірів повинні продемонструвати свої танцювальні здібності. Виконання десяти танцювальних композицій оцінюють телеглядачі та професійне журі.

Зазначимо, що взяти участь у #танціззіркамиchallenge можуть всі бажаючі. Для цього потрібно записати відео з танцювальними па будь-якого стилю, опублікувати його в соціальних мережах та залучити друзів до челенджу. Автору кращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри. Тим часом, до #танціззіркамиchallenge вже приєдналися такі популярні зірки, як співак Володимир Дантес, ведучий «Сніданку з 1 + 1» Руслан Сенічкін, модель плюс-сайз Тетяна Мацкевич, а також жителі з різних куточків України і навіть тележурналісти.

Дивіться прем’єру оновлених «Танців з зірками» 27 серпня, у неділю, на телеканалі «1+1».

Новости по теме