Влад Яма розповів про «свій найбільший скарб»

Танці з зірками

Суддя шоу Танці з зірками про сім’ю, кар’єрний успіх та плани на майбутнє

Поделиться:

Десять років тому харизматичний танцівник Влад Яма поринув у вир слави та любові українців саме на проекті Танці з зірками. У їх пару із Наталією Могилевською закохалися мільйони глядачів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма розповів, чому наважився поголити голову

Танцівник зізнався, що тоді він мріяв перемогти в шоу, а на сьогоднішній день у нього з’явилися ще грандіозніші плани.

Я мрію створити власне танцювальне шоу. Не думаю, що це станеться через декілька місяців, однак у мене вже є кілька ідей.

Справді, з тих часів багато змінилося. Окрім того, що Влад здобув омріяний успіх, танцівник одружився і виховує сина. Саме ці особливі події він вважає своїм найбільшим досягненням.

Мого сина звуть Леон, йому вже рік і дев’ять місяців. Народження сина, звичайно, не можна порівняти із телевізійним чи танцювальним успіхом. Він мій найбільший скарб.

Влад Яма зізнається, що вони із дружиною не часто танцюють. Однак якщо згадати їх весільний танець, пара натхненно готувалася. Через два місяці наполегливих тренувань наречені станцювали разом вперше так, як про це мріяли.

Ми хотіли, щоб танець виглядав добре, і ні для кого не секрет, що для цього потрібно багато тренуватися.

Що стосується оновленого шоу Танці з зірками, Влад вважає, що абсолютно всі учасники варті перемоги, адже щодня багато тренуються та докладають чимало зусиль, щоб гідно виступити на паркеті. Найбільше вражають вимогливого суддю майстерні театральні постановки, щирі стосунки між учасниками і яскраві танцювальні номери, від яких неможливо відвести погляду.

Для мене досі залишається інтригою, хто переможе у проекті. До старту шоу в мене були підозри, що у Наталії Могилевської будуть найбільші шанси стати кращою, і вона мене не розчарувала, але мене приємно здивували й інші.

Зірковий хореограф стверджує, що у танці важливо бути пристрасним, однак переносити почуття у реальне життя може бути небезпечно. Існує чимало випадків, коли романтичні почуття на паркеті ставали справжніми, проте це може заважати танцівникам у майбутньому.

Зазвичай романи з партнерками мені заважали. Але, в будь-якому випадку, в ті заповітні півтори хвилини, коли пара знаходиться на паркеті, пристрасть повинна бути такою, щоб у неї повірили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Замість Могилевської: Влад Яма зізнався, з якою учасницею «Танців з зірками» вийшов би на паркет

Новости по теме