Танцы со звездами 12 выпуск онлайн – прямой эфир 11.11.2018

Танці з зірками

Смотрите онлайн-трансляцию шоу Танцы со звездами 11 ноября на 1plus1.ua.

Поделиться:

Цієї неділі о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться чвертьфінал оновленого проекту Танці з зірками, для якого зіркові пари підготували по два танцювальні номери. Головною особливістю випуску буде музичний супровід, адже пари готуються танцювати під живі виступи найпопулярніших зірок українського шоубізу.

Компанію беззмінному ведучому Юрію Горбунову на зірковому балконі цього разу складуть одразу чотири зірки. На балкон вийдуть ведучі Сніданку з 1+1: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір і Єгор Гордєєв з Нелею Шовкопляс. Зірки будуть зустрічати учасників на балконі, а також першими дізнаватимуться їхні враження та емоції від оцінок, які будуть їм ставити судді проекту MONATIK, Катерина Кухар та Влад Яма.

Честь розпочати ефір випала Мішель Андраде та Жені Коту. Вони готові забити гол у ворота суперників! Цього разу пара вразить глядача поп-джазом.

Минулого ефіру Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова потрапили в зону ризику. Та вони не вважають себе аутсайдерами і готові боротися за фінал. Ця пара першою в історії нашого шоу танцюватиме під спів супер-зірки, а саме Сергія Бабкіна.

Головні суперники Іраклі Макацарія та Павло Вишняков знають, що через два тижні — фінал. Та переможець тільки один, і ніхто не готовий поступитися. Тому сьогодні ідеальний Іраклі застосує важку артилерію — він стане хуліганом. Отже, Іраклі Макацарія, Яна Заєць — і запальний джайв, який вони ще не підкорювали!

Попри низькі оцінки для Лесі Нікітюк та Макса Єжова, пара жодного разу не опинялася в зоні ризику. А в Лесі залізні нерви – вона бачить ціль і не бачить перешкод. І сьогодні їй у поміч — голос співачки Гайтани.

Зустрічайте романтична пара — Павло Вишняков та Юля Сахневич, які нагадають вам, що таке кабаре.

Цікаво, чи зможе Мішель та Женя перевершити попередній результат, враховуючи той факт, що вони виконають свій улюблений танець – пристрасне танго. Та ще й під пісню зірки Голосу країни – Alekseev. Він повернувся в рідний павільйон.

Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова виходять на паркет удруге — з бальною програмою в басейні… Це неможливо пропустити!

Наступними на паркет вийдуть Іраклі Макацарія, Яна Заєць та тренер Голосу країни Тіна Кароль.

Леся Нікітюк та Макс Єжов виконають свій другий танець – бальний. Леся пообіцяла вразити всіх!

Фінальним виступом сьогоднішнього ефіру стане танець Павла Вишнякова та Юлії Сахневич під пісню гурту ONUKA.

Новости по теме