Танці з зірками 4 випуск онлайн – прямий ефір 16.09.2018

Танці з зірками
Танці з зірками 4 випуск онлайн – прямий ефір 16.09.2018

Дивіться онлайн-трансляцію шоу Танці з зірками 16 вересня на 1plus1.ua.

Поделиться:

16 вересня о 21:00 на телеканалі 1+1 відбудеться четвертий прямий ефір легендарного оновленого проекту Танці з зірками, який пройде під темою Тиждень кінофільмів. Одинадцять пар готові перевтілитися в улюблених і знайомих усім героїв кіно, щоб підкорити серця телеглядачів новими яскравими номерами.

Минулого разу компанію беззмінному ведучому проекту Юрію Горбунову на зірковому балконі склала співачка Оля Полякова. Але цього разу зустрічати учасників після виступів на балконі буде улюблена всіма глядачами сімейна пара Сергія і Сніжани Бабкіних. Підтримавши тему ефіру, учасники минулого сезону Танців з зірками постануть перед глядачами в незвичних для всіх образах. 

Вечір світового кіно розпочав гарячий холостяк. Іраклі Макацарія разом із Яною Заєць виконав «Брудні танці» на паркеті!

Минулого ефіру Катя Кухар подарувала Руслану Сенічкіну іграшкову панду. Тепер Руслан вирішив по-справжньому перевтілитися в улюбленого героя сина балерини. Руслан Сенічкін та Яна Цибульська перенесли нас у відомий мультик – «Панда кунг-фу».

Минулого ефіру судді звинуватили Оксану Марченко в тому, що на паркеті замість неї танцює її неймовірно гарний партнер Дмитро Чаплін, а вона – лиш прикраса. Та ведуча не опускає руки! Пара нагадала нам про культовий фільм «Запах жінки».

Наступними на паркет вийшли Ігор Ласточкін та Ілона Гвоздьова. Вперше ми побачили відомого коміка у драматичній ролі, пригадавши стрічку «Карнавал».

І навіть якщо хтось не чув про Вишнякова раніше, то тепер його хочуть всі українські жінки. Однак на шляху до серця Павла міцно стоїть його закохана партнерка Юля, яка готова говорити про свої почуття.

Павло Вишняков та Юля Сахневич показали гарячий танець під саундтрек «Дев’яти з половиною тижнів».

Минулого ефіру Денис Берінчик відправив у нокаут конкурентів, які в нього не вірили. Цього разу він перевтілився на Шрека!

Поговорюють, що коментар Каті Кухар про безумство Маші Єфросініної так її зачепив, що вона вирішила кинути виклик Чорному Лебедю і стати на пуанти. Цього вечора Маша зазіхнула на святе – «Лебедине озеро»!

Аніта Луценко та Олександр Прохоров замахнулися на улюблену стрічку глядачів 1+1 – «П’ятий елемент».

Michelle Andrade і Женя Кот нагадали нам про мюзикл «Бурлеск» та підкорили суддей запальним танцем.

Наступними на легендарний паркет вийшли Микола Тищенко та NANA. Вони продемонстрували глядачам пасодобль.

Останніми перед глядачами виступили Леся Нікітюк та Максим Єжов, повернувши нас до улюбленого фільму «За двома зайцями».

Новости по теме