Танці з зірками: виклик прийняв популярний гуморист, а Шоптенко - тримає інтригу

Танці з зірками

Один із наступників «суперблондинки» в танцювальній естафеті підтвердив свою участь у шоу.

Поделиться:

27 серпня на телеканалі «1+1» відбудеться грандіозна прем’єра оновлених легендарних  «Танців із зірками». Тим часом, в Україні триває #танціззіркамиchallenge від телеканалу «1+1», у рамках якого стане відомий повний зірковий склад проекту.

Країна вже знає імена майже всіх артистів, які цієї осені спробують свої сили на головному танцювальному паркеті України. Місць у проекті залишилося лише декілька, тому напруження зростає з кожним днем.

Сьогодні український актор та учасник «Ліги Сміху» Юрій Ткач прийняв #танціззіркамиchallenge від «суперблондинки» Олі Полякової.

Нагадаємо, Юрій Ткач – український актор, фронтмен команди КВН «Дніпро», яка приймала участь у гумористичному проекті «Ліга сміху» на телеканалі «1+1». Актор таких популярних скетчкомів, як «Одного разу під Полтавою» та «Країна У» на телеканалі «ТЕТ», а також володар кубка Президента України «КВН-2012».

Юрій Ткач зізнався, що вже навіть розпочав тренування:

«Я приймаю виклик від Олі Полякової. І буду танцювати на головному паркеті країни, тому готуйтеся: битва буде дуже серйозною. А я вже зараз розпочинаю свою підготовку», – пожартував Юрій Ткач і виконав декілька хореографічних па біля паркану, що замінив актору тренувальний станок.

Наразі Україна чекає на відповідь відомої танцівниці і переможниці першого сезону «Танців із зірками» Олени Шоптенко. Але чи прийме артистка виклик – досі невідомо.

Тим часом, #танціззіркамиchallenge вже вийшов за рамки проекту та став загальноукраїнським. До естафети вже долучилися такі популярні зірки, як співак Володимир Дантес, ведучий «Сніданку з 1+1» Руслан Сенічкін, модель плюс-сайз Тетяна Мацкевич, тележурналісти, а також  жителі різних куточків України.

Прийняти участь у челенджі можуть всі бажаючі. Для цього потрібно записати відео з танцювальними па будь-якого стилю, опублікувати його в соціальних мережах та залучити друзів до #танціззіркамиchallenge. Автору кращого ролика ведучі «Сніданку з 1+1» подарують два квитки на прямі ефіри.

Нагадаємо, на головній сцені країни свої сили спробують ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, український шоумен Олександр Скічко, співачка і тренер «Голосу. Діти-4» Надя Дорофеєва, актор і режисер Ахтем Сеітаблаєв, психолог Наталя Холоденко, співачка Камалія, «суперблондинка» Оля Полякова та актор і учасник «Ліги Сміху» Юрій Ткач. Співак і тренер «Голосу. Діти-4» MONATIK та всесвітньо відома балерина Катерина Кухар стануть членами журі проекту. А ось чи вийдуть популярна співачка Наталя Могилевська та відомий танцівник Влад Яма на паркет як пара – досі залишається таємницею. Незмінним ведучим «Танців із зірками» залишиться Юрій Горбунов.

https://1plus1.ua/tanci-z-zirkami/video/legenda-povertaietsya-i-zminit-use-tanci-z-zirkami-skoro-na-11

Новий сезон легендарного проекту  «Танці з зірками» вражатиме глядачів сучасними танцями та неповторними постановками, яскравими костюмами та новими вражаючими декораціями.

Новости по теме