Знаменита модель плюс-сайз підтримала #танціззіркамиchallenge

Танці з зірками
Відома модель плюс-сайз продовжила #танціззіркамиchallenge
1plus1.ua

Тетяна Мацкевич закликала пишних красунь долучитись до легендарного проекту.

Поделиться:

Популярна модель плюс-сайз з українським корінням Тетяна Мацкевич дуже зраділа поверненню грандіозних «Танців із зірками». Вона зізналась, що й сама дуже любить танцювати. Тому, довідавшись, що в Україні зовсім скоро стартує її улюблений проект, красуня вирішила долучитись до челленджу.

Муза першого у світі конкурсу краси для дівчат з пишними формами передала естафету всім жінкам, параметри яких не відповідають застарілим модним параметрам. 

Щоб прийняти виклик від моделі, потрібно виконати танцювальні па будь-якого стилю, записати їх на відео та залучити друзів. 

Тетяна є прихильницею «бодіпозитиву» та у своєму відео закликала жінок любити себе і бути щасливими. 

Цієї осені телеглядачі «1+1» стануть свідками революції у сфері стандартів жіночої краси. Адже в новому телесезоні  відбудеться довгоочікувана прем'єра проекту «модель XL». Учасницями стануть 10 жінок із пишними формами, які будуть проходити випробування під наглядом суворого журі, руйнуючи стереотипи краси та позбуваючись власних комплексів. Проект покликаний допомогти простим жінкам стати впевненішими в собі та полюбити своє тіло таким, яке воно є. 

Нагадаємо, в Україні триває грандіозний #танціззіркамиchallenge телеканалу «1+1». Невдовзі стане відомо, хто візьме участь у легендарному оновленому проекті «Танці з зірками». Проте, прийняти участь у челленджі можуть всі бажаючі. 

Новости по теме