До зйомок різдвяного проєкту “Ти не один” на “1+1 Україна” долучилась Перша Леді України Олена Зеленська

Різдво. Ти не один
Різдво. Ти не один: Перша Леді України поспілкується з дітьми, які цього року стали відомими завдяки своїм талантам

Різдвяного вечора на телеекранах з’явиться Перша Леді України Олена Зеленська

Поделиться:

Цього Святвечора, 24 грудня, о 21:00 на телеканалі “1+1 Україна” на глядачів чекає особлива святкова прем’єра проєкту "Різдво. Ти не один". Щороку найважливіші свята українці зустрічають у компанії “1+1 Україна”. Цьогорічний Святвечір не стане виключенням і глядачі матимуть змогу провести його у компанії улюблених ведучих, військових, українських артистів, волонтерів, активістів тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Різдвяні традиції, національні прем’єри та історичні екскурси: що покаже у різдвяно-новорічний період телеканал “1+1 Україна”

Різдво.Ти не один

Різдво.Ти не один

Різдвяного вечора на телеекранах з’явиться Перша Леді України Олена Зеленська. В проєкті “Різдво. Ти не один” дружина Президента поспілкується з дітьми, які цього року стали відомими завдяки своїм талантам. Так, до розмови з Першою Леді долучаться діти-волонтери, які допомагали ЗСУ. 11-річний Владислав розказав, що з початку повномасштабного вторгнення він разом з батьками готував млинці для хлопців, які чергують на блокпостах. За цей час він нагодував понад 1000 українців.

Різдво.Ти не один

“Війна розпочалася в 2014 році, хоч я був ще маленьким, але я пам’ятаю, як мої батьки допомогали”, - каже Владислав.

Долучиться до розмови і Анастасія Димид, яка цього року представляла Україну на дитячому Євробаченні, що відбулось у французькому містечку Ніцца. З Першою Леді поспілкується і 6-річний хлопець на ім’я Матвій, який напередодні Великодня заспівав пісню “Скоро вже буде Пасха”, і став відомим на всю країну завдяки соцмережам. Ексклюзивно для “1+1 Україна” хлопець розповів, чи написав він пісню про Різдво і чи чекати нових інтернет-хітів.

Різдво.Ти не один

“Дорогі друзі, маленькі і дорослі, батьки і діти, в часи коли темно дуже хочеться світла, в часи коли холодно хочется тепла, але в саме такі часи світло і тепло - це ми з вами. Ми можемо дати його один одному і всім, хто цього потребує. Вся наша країна сьогодні - це різдвяні вогники наших душ, вчинків, допомоги та небайдужості, тому наша країна сяє серед будь-якої темряви. В наших серцях - тепло серед будь-якого холоду. Із Різдвом, дорогі українці, тепла, світла вам і вашим родинам”, - говорить Перша Леді України Олена Зеленська.

Нагадаємо, проєкт “Різдво. Ти не один” має благодійну місію. У межах проєкту збиратимуться кошти на допомогу діткам-вихованцям «Школи супергероїв», які потребують належного обладнання та умов для навчання.

Різдво.Ти не один

Виробництво проєкту - Big Brave Events під керівництвом Володимира Завадюка. Режисерка-постановниця - Катя Царик.

Які ще традиції будуть відроджувати українські зірки, дивіться 24 грудня о 21:00 в різдвяному проєкті “Ти не один” на телеканалі “1+1 Україна” та ТЕТ, на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

Різдво.Ти не один

Новости по теме