Алла Мазур показала як працюють FPV-дрони на Бахмутському напрямку і закликала допомогти зібрати на безпілотники для бійців 93-ї бригади «Холодний Яр»

ТСН. Тиждень
Алла Мазур показала відео з роботою FPV-дронів

Алла Мазур поділилася відео з роботою FPV-дронів та закликала долучитися до збору для бійців 93-ї бригади «Холодний Яр».

Поделиться:

Алла Мазур, авторка і ведуча інформаційно-аналітичної програми «ТСН Тиждень», що виходить в неділю о 20:00 в марафоні Єдині новини, на своїй сторінці в Instagram поділилася відео, як українські військові, бійці 93-ї бригади «Холодний Яр», працюють з FPV-дронами і закликала допомогти захисникам зібрати на нові безпілотники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алла Мазур поділилася враженнями від перегляду документальної стрічки "Довга доба"

Напередодні, в одному з ефірів “Єдині. Головне” від ТСН у марафоні новин, ведуча закликала допомогти зі збором на дрони-камікадзе  для легендарної 93-ї. Бригада бʼється зараз на одному з найгарячіших, Бахмутському напрямку: Кліщіївка, Андріївка. І кожен з їхніх підрозділів БПЛА - “SIGNUM” і “Black raven” - щомісяця шле ворогу на голову до тисячі FPV-дронів. Це розповіли Аллі Мазур бійці, які приїхали до офісу каналу 1+1.

За кілька хвилин ефіру, вдалося зібрати майже 300 тисяч гривень. Захисники одразу конвертували кошти у дрони. Але ведуча закликала знову допомогти військовим, бо на фронті не буває забагато дронів.

“Якщо хочете допомогти нашим воїнам адресно і точно - посилання на банку ось - https://send.monobank.ua/jar/6spBWRMY4g

Можемо бути певні: кожна гривня з цього рахунку потрапить точно за призначенням. І кожні наші 10 чи 20 гривень - це наш особистий удар по ворогу. І ще один крок до Перемоги. Дякую!💙💛”, - написала Алла Мазур.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alla Mazur (@allamazurofficial)

Новости по теме