Алла Мазур запросила дітей з лікарень на безкоштовний перегляд мультфільму У пошуках Дорі

ТСН. Тиждень
Алла Мазур запросила дітей з лікарень на безкоштовний перегляд мультфільму У пошуках Дорі

На благодійний показ мультфільму У пошуках Дорі приїхали діти з інвалідністю та малята з сімей переселенців.

Поделиться:

Днями телеканал 1+1 та українська Кінодистриб'юторська компанія B&H влаштували благодійний показ популярного мультфільму У пошуках Дорі в київському кінотеатрі Оскар. На подію приїхали близько сотні дітей різного віку: діти з лікарні Охматдит, дітки з інвалідністю, малята з сімей переселенців разом з батьками  й лікарями.

Для багатьох маленьких гостей це був перший похід у справжній кінотеатр, абсолютно нові яскраві враження. Кожного глядача ведуча ТСН. Тиждень Алла Мазур зустрічала з подарунками. Всі діти отримали іграшкових героїв мультфільму У пошуках Дорі від KIDDISVIT і журнали з героями мультфільмів Disney від видавництва Егмонт. Кіноглядачів пригощали попкорном на будь-який смак і корисним ягідним компотом.

Я неймовірно щаслива, що у нас вийшло подарувати свято тим дітям, яким воно зараз так потрібно, тим, хто бореться з хворобою, дітям з малозабезпечених сімей. У них, на жаль, більше досвіду гіркого, ніж радісного. А нам вдалося хоч на кілька годин повернути цих дітей у казковий світ, щоб засяяли їхні оченята, – каже зворушена Алла Мазур.

Ведуча ТСН. Тиждень дуже вдячна доброчинцям, які підтримали ініціативу 1+1. За словами Алли Мазур, вона ледве не розплакалася, коли діти не вірили своєму щастю і перепитували: «І це все безкоштовно?!».

Цим діткам, як і рибці Дорі, треба особливо багато сил і віри в себе, щоб перемогти. І я рада, що хоч так ми можемо привнести трошки сонця в їхні життя, – каже ведуча 1+1.

Після перегляду мультфільму ті маленькі глядачі, котрі не втомились, вирушили в Gulliver боулінг, щоб вибити кілька страйків і поспілкуватися.

Нагадаємо, що Алла Мазур в мультфільмі У пошуках Дорі є голосом Інституту морського життя, берегинею морського світу. Вона дає підказки головній героїні - рибці Дорі, яка  зі своїм вірним другом Марліном і його сином Немо шукають її батьків. Захопливі пошуки приводять героїв у незвичайний заклад, який стане однією з центральних локацій фільму, – Інститут морського життя.

Мультфільм показує, наскільки важливий позитив у найскладніші моменти життя. Завжди є вихід, і дуже важливо не здаватися!

Новости по теме