Лідія Таран заспіває в прямому ефірі!

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Лідія Таран заспіває в прямому ефірі!

Лідія Таран, ведуча вечірнього випуску ТСН на 1+1, взяла участь у зйомках новорічного мюзиклу "1+1 удома" від "Кварталу-95". Лідія зіграє саму себе - ведучу новин.

Поделиться:

Лідія Таран, ведуча вечірнього випуску ТСН на 1+1, взяла участь у зйомках новорічного мюзиклу "1+1 удома" від "Кварталу-95". Лідія зіграє саму себе - ведучу новин.

Але ж не дарма Новий рік називають часом чудес. І навіть у серйозних ведучих головних новин країни з'являється можливість експериментувати. Так, Лідія Таран проспіває свій ефір! А її бек-вокалом стануть Руслан Сенічкін та Анатолій Анатоліч, яким в мюзиклі дісталася епізодична, але дуже відповідальна роль – електромонтерів-настроювачів телебачення.

"У мене роль ведучої новин, якій в передноворічну ніч доводиться повідомляти не зовсім звичайні новини. Мені всіляко заважають, а потім і взагалі доводиться робити не типову для ведучої роботу. Ефір затягується, Новий рік наближається, мої нерви не витримують, і я починаю... співати новини!", - розкриває секрети Лідія.

Який музичний твір стане основою пісенного дебюту Лідії - загадка. Але головний режисер фільму на "відмінно" оцінив вокальну майстерність ведучої. "Перед зйомками Ліда брала уроки вокалу. Звичайно, вона переживала, але проспівала свою партію чудово! Сенічкін і Анатоліч, які також знімаються у цій сцені, будуть підспівувати Ліді. Незважаючи на те, що Лідія - не професійна акторка, харизми і артистизму у неї достатньо!" - ділиться режисер фільму "1+1 удома" Дмитро Малков.

Нагадуємо, у новорічному мюзиклі "1+1 удома" Володимир Зеленський та актори "Кварталу" зіграють бандитів. А ролі позитивних персонажів дісталися ведучим каналу 1+1: Людмилі Барбір, Марині Леончук, Юрію Горбунову, Андрію Доманському, Руслану Сєнічкіну та Анатолію Анатолічу. Зауважимо, що телеведучі представлять несподівані образи. Зірки каналу 1+1 розкриють свій акторський потенціал і здивують глядачів яскравою і веселою грою. Спеціально для зйомок у павільйоні збудоване ціле місто з будинками, центральною площею, магазинами та кафе.

Новости по теме