Надя Дорофєєва привітала з днем народження онкохворого хлопчика

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Надя Дорофєєва привітала з днем народження онкохворого хлопчика

Співачка записала відеозвернення для свого маленького прихильника.

Поделиться:

Дізнавшись про зворушливу історію маленького Дмитрика, Надя вирішила записати для нього відеопривітання: «Я дуже хочу, аби твої мрії здійснилися! Для цього потрібно вірити і ніколи не здаватися! Швидше одужуй! Я чекаю тебе на концерті гурту Время и стекло і у своїй команді Голос. Діти».

А проект Здійсни мрію подарував хлопчику омріяний електробайк і портативну музичну колонку.

Дмитрик навчається у першому класі, але на домашньому навчанні, оскільки не може ходити до школи. У квітні минулого року він переніс операцію на правій ніжці і складний курс хіміотерапії, тому зараз пересувається на милицях. У нього саркома Юінга правої великої гомілкової кістки. Однак він не втрачає оптимізму, завжди веселий, життєрадісний, харизматичний, справжній «живчик»! Допитливий і комунікабельний хлопчик, він згуртовує навколо себе однолітків і заряджає їх позитивною енергією.

Дмитрик мріє про зустріч зі своїм кумиром – Надією Дорофеєвою, яку він побачив у проекті Голос. Діти і одразу ж захопився її красою, талантом і добротою. Він постійно дивиться кліпи гурту Время и стекло на YouTube, читає реп, вчить слова Позитива і хоче посісти його місце в дуеті з Надею хоча б на одну пісню.

До глибини дитячої душі Діму зворушив кліп на пісню Кафель, де Надя знялася в ролі янгола, він навіть запитав маму: «А Надя справжня?». Відтоді він дуже хоче зустрітися з нею. Це додало б йому сил і мотивації до одужання та стало б поштовхом пов’язати своє майбутнє з творчістю.

Хлопчик обіцяє, що буде любити Надю до 18 років, аж допоки він не зустріне свою кохану дівчину.

Співачка, дізнавшись про це, додала: «Мені сказали, що ти мене будеш любити до 18 років, а потім зустрінеш своє кохання… Чому тільки до 18 років?! Сподіваюсь, що з тобою скоро зустрінемось!».

Саме для тих діток, які щодня борються за свої життя, започатковано проект Здійсни мрію, кураторками якого є телеведучі Лідія Таран та Олександра Лобода. Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день – це диво. Команда прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей. Допомогти у здійсненні мрій та лікуванні маленьких пацієнтів може кожен, зробивши будь-який внесок за реквізитами проекту Здійсни мрію або через офіційний сайт - wish.1plus1.ua. Долучайтеся до всеукраїнського руху добра!

 

Новости по теме