Підопічному Лідії Таран, який мріє стати поліцейським, правоохоронці Чернігівщини зібрали кошти на лікування

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Окрім іменного жетона, маленький Гліб отримав кошти на лікування.
1plus1.ua

Окрім іменного жетона, маленький Гліб отримав кошти на лікування.

Поделиться:

4 серпня, у другу річницю Нацполіції, збулося бажання підопічного проекту «Здійсни мрію» Гліба Хуртепи, який захотів стати поліцейським. Президент та Голова МВС прямо на Софійській площі вручили хлопчикові поліцейський іменний жетон. Але приємні новини на цьому не скінчилися.

У рідному місті Бобровиця Чернігівської області, дізнавшись про мрію хлопчика, поліцейські влаштували свято. Вони на цілий день запросили малюка у відділок і дали змогу відчути себе справжнім правоохоронцем.

Щастя дитини не мало меж, але й на цьому сюрпризи не скінчились: поліцейські Чернігівщини також зібрали кошти для чергового курсу лікування Гліба, про що повідомлє офіційна сторінка МВС у фейсбуку.

Нагадаємо, що у Всесвітній день бажань у квітні цього року Лідія Таран, куратор проекту «Здійсни мрію», познайомилася з Глібом – хлопчиком із Чернігівщини, який уже довго перебуває в лікарні й бореться з лейкозом (раком крові). Але це випробування не змінило допитливого характеру хлопчини. Гліб будує серйозні плани, загадує бажання і з радістю розповідає про свою заповітну мрію: «Я хочу стати поліцейським, який рятує! Хочу справжню форму та патрулювати. І тоді хвороба мене боятиметься».

Після десятків зустрічей та переговорів високопосадовці внесли зміни в протокол події святкування другої річниці Нацполіції на Софійській площі заради Гліба та його мрії! У цей день одразу після гімну та привітань перед сотнями людей Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков запросив Гліба, вдягнутого у справжню поліцейську форму, і вручив йому від імені всієї поліцейської родини іменний жетон! Під оплески щасливого хлопчика чекав ще один сюрприз – Президент України особисто дозволив малечі патрулювати Київ на справжньому поліцейському мотоциклі!

Вперше маленька дитина стала героєм такої грандіозної події! Ніхто до останнього не знав, чи відпустять лікарі Гліба на велике святкування. Медики офіційно не забороняли, але відверто казали, що Глібові шанси потрапити на свято мізерні. Але чудеса трапляються!

«Як надихнути чотирирічного хлопчика і далі боротися з хворобою, вірити в чудеса, у краще життя? Треба здійснити мрію, об’єднати багатьох людей, щоби малюк та його батьки побачили, який навколо добрий світ і добрі люди, щоб вони відчули, що все можливо, що не треба здаватися. Разом нам вдалося сьогодні зробити неймовірне!» – каже Лідія Таран.

Саме для тих діток, які щодня борються за свої життя, «1+1 Медіа» і ТСН спільно зі Всеукраїнським благодійним фондом «Крона» започаткували проект «Здійсни мрію», кураторами якого є телеведучі Лідія Таран та Олександра Лобода. Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день – це чудо. Команда проекту прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей. Допомогти у здійсненні мрій та лікуванні маленьких пацієнтів може кожен, зробивши будь-який внесок за реквізитами проекту «Здійсни мрію» або через офіційний сайт - wish.1plus1.ua. Долучайтеся до всеукраїнського руху добра!

Рахунок проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок в гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

в Євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ «Крона»

Номер карти ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Новости по теме