Проект «Здійсни мрію» допоміг важкохворому хлопчику стати рятувальником

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Лідія Таран і Олександра Лобода здійснили мрію ще однієї дитини.

Поделиться:

Лідія Таран і актори студії «Квартал 95» здійснили мрію важкохворого хлопчика (відео)Тимофій Зленко захворів у 2 роки, успішно пройшов тоді перший етап лікування, а нещодавно стався рецидив. Попереду в Тимофійка чотири блоки хіміотерапії в ОХМАТДИТі й пересадка кісткового мозку.

Сім'я хлопчика – з Чернігова. Тато – поліцейський, але Тимофійко захоплюється іншою професією: він мріє бути пожежником, як його улюблений герой – "пожежник Рой" з мультфільму "Робокар Полі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дмитро Комаров і Надя Дорофеєва здійснили мрію важкохворої дівчинки

Проект «Здійсни мрію» вкотре зголосився довести, що мрії мають ставати реальністю, а тяжка хвороба – не завада на шляху до їх здійснення. Після ранкових процедур у відділення інтенсивної терапії до Тимофія завітав незвичайний гість з мультфільму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Благодійний проект «Здійсни мрію» запустив офіційний сайт для допомоги тяжкохворим дітям

Робокар Полі повів малюка у світ омріяних пригод. За дверима Центру дитячої онкогематології ОХМАТДИТу маленького пацієнта зустрів справжній вогнеборець – підполковник Державної служби з надзвичайних ситуацій – і повіз Тимофія і його маму у справжню пожежну частину.

Там маленького мрійника чекала вся команда пожежників. Йому видали необхідне спорядження: костюм пожежника, вогнегасник, мегафон, – показали гараж і тренувальний майданчик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран здійснила мрію дівчинки з особливостями розвитку

Хлопчик навчився управлятися з вогнегасником та сам загасив полум'я, дізнався, як наповнюється водою бак пожежної машини, поливав вогонь із брандспойта. Потім Тимофій оголосив терміновий збір пожежної дружини, і вони виїхали на «завдання» на справжнісінькій  червоній  машині з сиреною.

Страшно ввійти у вогонь, але якщо треба буде рятувати маму, піду! - каже Тимофійко.

Насамкінець команда працівників Державної пожежної рятувальної частини № 29 у м. Київ урочисто видала Тимофію посвідчення почесного вогнеборця і нагородила відважного героя подарунками. 

«Якщо ці позитивні емоції та враження допоможуть Тимофію знайти сили на лікування та боротьбу з хворобою, ми готові вітати його в гостях щоразу, як він цього захоче. Наші двері завжди відкрито», - прокоментував заступник начальника Управління з організації  забезпечення заходів цивільного захисту на особливо важливих об’єктах ГУ ДСНС України в м. Київ Андрій Кондратюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лідія Таран допомогла здійснити мрію хлопчика-геймера

У лікарню Тимофій повернувся у піднесеному настрої: тільки й розповідав про свої геройства. До нього в палату все приходили й приходили слухачі, а він невтомно ділився враженнями, забувши про хворобу та біль на цей короткий проміжок часу.

За словами куратору проекту Лідії Таран, вона щаслива, що стільки людей долучилися до здійснення цієї мрії та зголосилися створити цій дитині свято – хоча б на кілька годин покинути стіни лікарні та забути про болючі процедури.

Такі емоції цілющі, вони допомагають тяжко хворим діткам відчути жагу до життя та знайти сили боротися з хворобою, - каже Лідія Таран.

Саме для тих діток, які щодня борються за свої життя, "1+1 Медіа" і ТСН спільно зі всеукраїнським благодійним фондом "Крона" започаткували проект "Здійсни мрію", кураторами якого є телеведучі Лідія Таран та Олександра Лобода.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кріштіану Роналду здійснив мрію онкохворого хлопчика з України

Проект допомагає здійснювати мрії дітей, для яких кожен прожитий день – це чудо. Команда проекту прагне об’єднати чарівників та мрійників з усієї країни, знайти підтримку у відомих людей.

Допомогти у здійсненні мрій та лікуванні маленьких пацієнтів може кожен, зробивши будь-який внесок за реквізитами проекту "Здійсни мрію" або через офіційний сайт. Долучайтеся до всеукраїнського руху добра!

Рахунок проекту:

ПАТ ПриватБанк

рахунок в гривні 26007052726802

у доларах США 26004052728870

в Євро 26006052725860

МФО 300711, КОД ЄДРПОУ 34818334 отримувач ВБФ "Крона"

Номер карти ПриватБанку (прив'язаний до рахунку) 5169 3305 0264 2819

Нагадаємо, що нещодавно благодійний проект «Здійсни мрію» запустив офіційний сайт для допомоги тяжкохворим дітям.

Новости по теме