Дмитро Комаров і Надя Дорофеєва здійснили мрію важкохворої дівчинки

Світ навиворіт. Україна
Дмитро Комаров разом із відомою співачкою здійснили мрію важкохворої дівчинки
https://www.facebook.com/1plus1.DmitroKomarov/

Ведучий тревел-шоу «Світ навиворіт» залучив до благодійної ініціативи солістку «Время и стекло».

Поділитися:

Дівчинка зворушила Кейт Міддлтон своїм вишуканим подарунком (фото)Ведучий програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров, який нещодавно вже зібрав 565 тисяч для порятунку дівчинки, здійснив мрію 7-річної Кіри Ковальової.

Ведучому вдалося влаштувати зустріч дівчинки, яка має вроджену ваду спинного мозку, з її улюбленою співачкою – солісткою гурту «Время и стекло» Надією Дорофеєвою. Під час концерту зірки у Дніпрі він познайомив Кіру зі співачкою.

Кіра не знала, що їде до кумира)) Це була казка для дитини. Дівчинка на час забула про болячки. Забула, що мріє жити без підгузків, нормально ходити і повинна терміново летіти на операцію до Ізраїлю. Це був шматочок щастя в чистому вигляді, - зізнається ведучий.

Надя Дорофеєва вирішила долучитися до благодійної ініціативи Дмитра Комарова і звернулася до своїх прихильників з проханням допомогти дівчинці.

Сьогодні я хочу попросити вас зробити мені подарунок на 8 березня і врятувати життя однієї маленької дівчинки, Кіри з Дніпра. Я долучаюся до благодійної акції #чашкакофе Діми Комарова, суть якої дуже проста і зрозуміла - відмовитися від дрібниць, без яких можна прожити і за ці гроші врятувати життя дитини, зібравши їй на операцію, - написала Надя Дорофєєва в соцмережах.

Ведучий зізнався, що давно мріяв залучати до благодійної акції публічних людей, які можуть допомогти врятувати набагато більше дитячих життів.

Сьогодні, коли на псевдоблагодійності наживаються шахраї, дуже важливою є участь у зборі грошей публічних людей, які за правдивість інформації відповідають своїм ім'ям, особою і кар'єрою. Давайте разом робити добрі справи. Ми повинні встигнути зібрати до операції в квітні всю суму, - заявив Дмитро Комаров.

Реквізити для допомоги:

Приватбанк

5168 7559 3765 0519 (гривня, картка юніора до 17 років)

МФО 305299

Код ЄДРПОУ 14360570

Розрахунковий рахунок 29244825509100

Одержувач: Ковальова Кіра Олександрівна

Призначення: 4001204161

Благодійний внесок на лікування Кіри Ковальової

УкрСиббанк: 2625 8010 2353 93

Одержувач - Ковальова Анна Олександрівна (мама дівчинки Анна Ковальова

PayPal: iput07@mail.ru

Новини по темі