Соломія Вітвіцька записала ексклюзивне інтерв’ю з Ніком Вуйчичем

ТСН
19:30
Щодня на YouTube

Нік Вуйчич розповів, як він став успішним і чому важливо завжди мати надію.

Поделиться:

25 вересня, у неділю, неперевершений Нік ВуйчичНік Вуйчич подарував українцям надію і розповів власний секрет щастя, лідер громадської організації «Життя без кінцівок», вдруге завітав до Києва на зустріч-лекцію для тисяч українців, з-поміж яких було багато людей з особливими потребами.

Нік презентував соціальну програму «З Богом можливе все!». На лекції у Палаці спорту чоловік помолився разом із усім залом за Україну та сказав важливі слова підтримки та мотивації для того, щоб ми змогли витримати війну, втрату близьких та економічні проблеми.

У рамках свого візиту Нік Вуйчич також зустрівся з політиками та бізнесменами, зокрема, з Віталієм та Володимиром Кличками та завітав до Верховної Ради України.

Я говорив їм, що треба бути чесними, правильно ставитися до сім’ї і своєї країни. Кожен у цьому світі має свою унікальну цінність, – переконує Нік Вуйчич.

Нік Вуйчич розповів про свою історію життя – своїх рідних, близьких, про те, як він став успішним і  як подолав розчарування. Чоловік також розказав, чому важливо знаходити в собі сили змінювати життя на краще та як важливо мати надію.

Організатором візиту Ніка в Україну стала комунікаційна агенція «Ключові стратегії». Особливим партнером всієї програми візиту людини-легенди став телеканал 1+1 і соціально-мультимедійний проект «ПереможціОрганізатори виставки «Переможці» в Тернополі розказали дітям про непросте життя учасників проекту», присвячений героям АТО, які втратили кінцівки у війні, але не втратили сили духу.

Куратор проекту «Переможці» Соломія Вітвіцька записала з Ніком інтерв’ю та подарувала дизайнерську вишиванку для дружини Ніка Канае.

Ведуча ТСН також познайомила Ніка Вуйчича з героями АТО і презентувала благодійний номер журналу «VIVA! Переможці» англійською мовою. 

Скоро інтерв’ю покажуть у випуску ТСН і на сайті ТСН.ua.

У рамках зустрічі Ніка Вуйчича та сотень українців, за допомоги мецената проекту «Переможці» Василя Чубірко в залі Палацу спорту встановили пандуси для комфортного пересування людей з особливими потребами. «Червоний хідник» є мобільною конструкцією та її можна надалі використовувати на інших заходах Палацу.

У зал грандіозної медіа-події запросили також 11-річну Софію ЖилінуІменинниця Лідія Таран пробіжить благодійний марафон, щоб врятувати життя дівчинці, яка разом з мамою змушена була залишити домівку на Донеччині через війну. Вона мріє стати телеведучою. У Софії діагностовано рідкісну хворобу нейрофіброматоз, що вразила кістки та нерви. Вона перенесла 30 операцій, і її права ніжка суттєво коротша за іншу.

Телеведучі 1+1 будуть бігти на марафоні в Києві за Софію у неділю 9 жовтня заради її здоров’я та здійснення мрії.

Дівчинка поставила Ніку Вуйчичу два питання:

Чим вразила вас зустріч із нашими героями АТО? Як ви реагуєте, якщо на вас люди показують пальцем? 

Детальніше про цю історію можна буде дізнатися в сюжеті ТСН.

Новости по теме