Соломія Вітвіцька презентує проект «Переможці-2« у Луцьку

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Соломія Вітвіцька презентує проект «Переможці-2« у Луцьку
1plus1.ua

На захід завітають ветерани АТО та співак Арсен Мірзоян.

Поделиться:

У суботу, 21 жовтня, о 19.00 у торгово-розважальному центрі ПортCity відбудеться презентація другої частини соціального мультимедійного проекту ТСН та журналу VIVA! «Переможці». Грандіозну фотовиставку розмістять на площі 2 тисячі квадратних метрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Соломія Вітвіцька та «Переможці» взяли участь у благодійному забігу

Під час заходу у Луцьку збиратимуть кошти на спортивний протез ветерану АТО з Волині Андрію Заню. У липні 2014 року в с. Великоберезне, що на Донеччині, він потрапив під артилерійський обстріл системи «Град», через страшну травму був змушений в польових умовах самостійно ампутувати ліву кінцівку. Після поранення Андрій не здався, впевнено йде вперед, у цьому його підтримують дружина та 9-річний синочок.

Андрій мріє займатися спортом та представити Україну на міжнародних змаганнях. До занять спортом його надихнули мужні та сильні ветерани АТО, що вже досягли успіхів у спорті. Допомогти здійснити мрію Андрія Заня може кожен, пожертвувавши кошти під час благодійного вечора та впродовж п’яти днів виставки на арені GeneratorCity. Виставка буде відкрита до 26 жовтня включно. Проект «Переможці» презентує його куратор, ведуча новин ТСН на каналі 1+1 Соломія Вітвіцька.

До Луцька завітають «Переможці» Владислав Кузнєцов, Сергій Храпко з сином та Сергій Романовський і В’ячеслав Буйновський з родинами. До них приєднаються партнери проекту Андрій Світ - заступник директора Центру AXIOS, Олексій Карачинський-воєнний психолог, психотерапевт, тренер благодійного фонду «Серце воїна» та волонтер Анна Гвоздяр. Підтримати хлопців також приїде друг проекту «сталевий голос» Арсен Мірзоян.

Презентація відбудеться за сприяння Благодійного фонду Степана Івахіва «Патріоти Волині», в межах року соціальних ініціатив «Тому, що не байдуже» торгово-розважального центру ПортCity.

«Переможці» – це вражаючі фотографії, створені Олександром Мордерером і Тетяною Рубльовою, відеоарт з неймовірними кадрами зі знімального майданчика та спеціальний благодійний випуск журналу VIVA! Переможці.  На величезних фотостінах, створених командою Arttechnology, люди з необмеженими можливостями, ветерани АТО та паралімпійці, які втратили частини тіла, але не втратили сили духу! 15 історій про мужність та перемоги над собою, над болем, над обставинами. 

Під час виставки кожен охочий зможе придбати перший та другий благодійний випуск журналу VIVA! «Переможці», на сторінках яких – фото і розповіді наших героїв. Усі зібрані кошти спрямовані на організацію та проведення тренінгів з психологічної реабілітації для ветеранів  АТО та їхніх родин, а також на розвиток спортивного протезування.

Новости по теме