ТСН змінила графічне оформлення випусків новин

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
ТСН змінила графічне оформлення випусків новин
1plus1.ua

Випуски ТСН стали яскравішими та динамічнішими.

Поделиться:

Відтепер випуски ТСН з’являтимуться в новому графічному оформленні, розкритому в деталях. Оновлена концепція дизайну відображає найбільш актуальний тренд сучасності – чіткість та швидкість сприйняття новин.

Оформлення випусків направлене на допомогу глядачеві у легкому зчитуванні інформації. Змінено редакторську графіку, колірну гаму та підхід до візуалізації новин. Сучасні, яскраві, насичені елементи підкреслюють динамічність та швидкоплинність світу, наповненого подіями та фактами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведуча ТСН Юлія Бориско зізналася, чому уникає публічності

Редизайн став одним із кроків запланованих в рамках 20-річчя Телевізійної Служби Новин. В основі концепції лежить рух, динаміка, час, інформаційні потоки і об'ємні смуги, які символізують земну кулю.

Метою було освіжити «упаковку» ТСН, додати більше динаміки і сучасності. При цьому залишитися впізнаваними і стати ближчими до глядача, відповідати його очікуванням і побажанням, – каже директор департаменту новин Сергій Попов.

Більше подробиць щодо змін розкрив керівник відділу дизайну телеканалу 1+1 Олексій Рєпік. За його словами, ТСН – один із флагманів ефіру 1+1, успішний, відомий і улюблений бренд телеглядачів.

Оновлення візуальної айдентики для такого продукту – досить важливе завдання, адже ми завжди прагнемо до розвитку та намагаємось відповідати на запити сучасності, прагнемо до еволюції та вдосконалення, – каже Олексій Рєпік.

Під час роботи над оновленням стилю ТСН було створено понад 50 графічних елементів, розроблено інфографіку та модернізовано систему візуальних карт.

Олексій Рєпік також зазначив, що особливу увагу приділили функціоналу та розробці службової графіки. Адже важливо, щоб система дизайн-елементів допомагала глядачеві сприймати складний динамічний контент та направляла його.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як чарівні ведучі ТСН позували для для журналу «Viva» (фото та відео)

Більшість українців дізнається про останні новини з телебачення. Кожен третій глядач вважає своєю улюбленою програмою новин ТСН, що вдвічі більше, аніж у найближчого конкурента* Тижнева аудиторія ТСН перевищує 20 млн. телеглядачів (4+ Україна).

Нагадаємо, що нещодавно команда ТСН провела майстер-клас для дітей-переселенців.

Новости по теме