Відео про вшанування пам'яті героїв АТО за добу подивилося понад 200 тисяч глядачів

ТСН
19:30
Щодня на YouTube
Відео про вшанування пам'яті героїв АТО за добу подивилося 200 тисяч глядачів
1plus1.ua

Відео пам’яті тисяч загиблих захисників України на Донбасі від ТСН зібрало рекордну кількість переглядів.

Поделиться:

Соломія Вітвіцька чекає на гостей виставки «Переможці»Від учора на сторінці ТСН у соціальних мережах з’явилося відео у пам’ять про тих, хто не повернувся з війни. Ролик з фото та відеокадрами загиблих бійців зробили журналіст ТСН Наталія Нагорна та режисер монтажу Андрій Колесник спеціально для виступу Арсена Мірзояна на презентації проекту «Переможці 2», присвяченому ветеранам АТО, які втратили частини тіла, захищаючи кордони України, але не втратили сили духу. Співак присвятив свою пісню «Край землі» тим, хто не повернувся живим, на прохання героїв проекту.

6 реальних історій «Дітей перемоги», які не залишать вас байдужимиПрезентація відео під живий виступ Арсена Мірзояна 19 квітня стала одним з найзворушливіших моментів прем’єри грандіозного соціального мультимедійного проекту «Переможці 2» у залі Ballpark НСК «Олімпійський». Першими побачили відео із загиблими героями понад 1000 гостей, які завітали на відкриття виставки, щоб ушанувати мужність та силу українських бійців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ведучі «1+1» та ветерани АТО взяли участь у благодійному марафоні «Переможці».

Менше ніж за добу відео зібрало близько 200 000 переглядів, тисячі перепостів та коментарів. Користувачі соціальних мереж висловлюють щиру подяку героям, виражають співчуття сім’ям загиблих та сподіваються на мирне майбутнє.

Що подивитися на Книжковому Арсеналі 2017Нагадаємо, що виставку «Переможці» відкрито у залі Ballpark НСК «Олімпійський» (вхід з вул. Фізкультури). Відвідати експозицію, яка розповідає про силу та мужність героїв АТО та паралімпійців, можна до 30 квітня з 11:00 до 21:00. Проект привертає увагу до якісної психологічної та фізіологічної, зокрема, спортивної реабілітації для ветеранів, які повертаються до мирного життя після поранень, а також до розвитку спортивного протезування в Україні.

«Переможці» здобули перемогу на війні, у спорті, в житті, перемогли себе. Вони готові поділитися з усіма своїм героїчним духом та неймовірною енергією, завдяки чому неможливе стає реальністю!

Не проґавте шанс побачити вражаючі фотосвітлини!

Новости по теме