Акторка “Жіночого Кварталу” Ірина Сопонару розповіла, яку весільну сукню обрала (ексклюзив)

Новий Вечірній Квартал
19:00
Ексклюзив: Ірина Сопонару розповіла про вибір весільної сукні

Ірина Сопонару за лаштунками нового “Вечірнього Кварталу” поділилася подробицями підготовки до весілля.

Поделиться:

31 березня о 19:00 телеканал 1+1 Україна покаже новий випуск “Вечірнього Кварталу”. За лаштунками знімань благодійних концертів, метою яких був збір коштів на допомогу військовим, редакція сайту 1+1 поспілкувалася з акторкою Іриною Сопонару про підготовку до весілля, почуття гумору та турботу про тварин.

Підготовка до весілля

На День закоханих ви поділилися відео з приміряння весільних суконь. Чи обрали собі гарний варіант сукні?

Я обрала сукню українського бренду, вже її оплатила й чекаю. Переміряла десь 5 суконь. Коли побачила першу, подумала: “О, ця матиме гарний вигляд”. Зрештою обрала її.

Як йде підготовка до весілля?

Ми не святкуватимемо якесь пишне весілля. Буде скромна церемонія, на яку прийдуть тільки близькі, друзі й родичі, тому немає нічого такого екстра, що потребувало б якоїсь додаткової уваги. Є організаторка, яка займається основними питаннями, щоб нас не чіпати зайвий раз.

Ви розповідали, що ваш наречений Різ вивчив українську із застосунком Duolingo. Він вже гарно володіє мовою, практикуєте спілкування у побуті?

Так, звичайно. Різ уже пройшов курс української мови в Duolingo. Ще планував брати репетитора, але поки ця ідея на паузі, адже є інші першочергові задачі. Тим паче він вже добре володіє українською мовою. Мені здається, далі треба просто практикуватися з носіями мови, і все ставатиме краще і краще. 

Ви буваєте за кордоном. Чи втрачається увага іноземців до війни, яку розв’язала росія?

Мені важко сказати, тому що я там буваю, а не живу, щоб мати можливість зробити висновки. З того, що я бачила, то більше нема таких мітингів, як були на початку повномасштабної війни. Тоді я ходила на них, як на роботу, щодня. Звичайно, втрачається увага. Це не дивно. На тлі війни в Ізраїлі фокус уваги теж змінився. Це наша справа тримати цю увагу. Тому, українців, які за кордоном, я закликаю розповідати, говорити про Україну, тому що не всі люди тримають руку на пульсі, не всі у це питання глибоко пірнають. Деякі кажуть: "А що у вас досі йде війна?”. Мені прикро, я обурююсь з цього. З іншого боку, що я можу пред'явити цій людині? Моя задача — розказати, як є зараз, і сподіватися, що ця людина потім на кухні зустрінеться зі своїми друзями та розповість їм.

Ірина Сопонару інтерв'ю

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Останні дрони, які ми привезли на Донеччину, відпрацювали на 100%", – Євген Кошовий про допомогу українським захисникам та новий "Вечірній Квартал" (ексклюзив)

Підтримка зоопритулків

Ви  регулярно підтримуєте зоопритулки. Чи були історії, коли після ваших публікацій підписники чи знайомі забирали собі когось з тварин?

Я періодично своїм друзям і знайомим  “сватаю” тваринок. Нещодавно один мій колега взяв собі безпритульну кішечку. Я дуже тішуся, що зараз вона в сім'ї. Люди діляться, що беруть тваринок, особливо під час війни багато хто прихистив у себе котиків і собачок. Сподіваюся, якоюсь мірою я теж їх на це мотивую. Нашого котика Мафіна з Маріуполя ми також взяли у волонтерки. До речі, мої колеги з “Кварталу” також допомагають тваринам. Наприклад, Женя Кошовий і Стьопа Казанін опікуються зоопритулком в Ірпені, навіть допомагали в його будівництві. Зараз такий час, що ми всі маємо допомагати, чим можемо, тим, хто потребує підтримки. І тваринам, які постраждали від війни, в тому чилі. І звичайно не зупинятися донатити на ЗСУ! До речі, кошти з  концертів “Кварталу” йдуть на допомогу нашим військовим. Тому всі глядачі, які купують квитки на концерти “Єдиного Кварталу”, автоматично допомагають нашим захисникам. 

Імпровізація чи номери з ретельною підготовкою? Чому?

Я люблю, коли в моїй роботі присутні обидва елементи. Я люблю працювати за сценарієм. З повагою ставлюся до написаного матеріалу, але якщо дозволяють щось внести своє, то я із задоволенням це роблю.

Ірина Сопонару

Гумор і штучний інтелект

Чи впливає ваша робота на власне почуття гумору? Скажімо, через те, що багато працюєте з жартами, вам складніше з чогось сміятися?

Я дуже смішлива, тому мене не важко розсмішити. Звісно, напевно, в мене є якась профдеформація, коли якісь дивні речі мене смішать. Проте мене легко розсмішити.

У новому концерті “Вечірнього Кварталу” є жарт на актуальну тему штучного інтелекту. Чи вірите ви в те, що нові технології зможуть замінити деякі людські професії, зокрема гумористів?

Я не думаю, що вони можуть замінити гумористів. Проте можуть допомогти у написанні жартів. Виступати ж замість гумористів навряд чи будуть.

Дивіться новий “Вечірній Квартал” 31 березня  о 19:00 на телеканал 1+1 Україна.

Новости по теме