"Останні дрони, які ми привезли на Донеччину, відпрацювали на 100%", – Євген Кошовий про допомогу українським захисникам та новий "Вечірній Квартал" (ексклюзив)

Новий Вечірній Квартал
19:00
5 травня
Євген Кошовий про допомогу захисникам України та новий "Вечірній Квартал"

Євген Кошовий розповів, на що підуть кошти з нових благодійних концертів "Кварталу".

Поділитися:

24 та 31 березня о 19:00 на телеканалі "1+1 Україна" покажуть нові випуски "Вечірнього Кварталу". Актори підготували для своїх глядачів нову порцію дотепних жартів на актуальні та побутові теми. Редакція сайту 1+1 завітала на знімальний майданчик благодійних концертів, метою яких був збір коштів на допомогу українським захисникам, та поспілкувалася з актором та художнім керівником "Вечірнього Кварталу" Євгеном Кошовим.

Про новий "Вечірній Квартал"

Чим особливий цей концерт?

Як завжди, будемо багато висміювати окупантів. Авжеж не можемо оминути тему весни та наших прекрасних жінок — ми присвятимо їм окрему пісню. Не обійдемося без лірики — одна з пісень буде присвячена містам, які знаходяться на прифронтових або тимчасово окупованих територіях, де народилися та жили українські зірки. Так, DOROFEEVA співатиме про Крим, Андрій Бєдняков — про Маріуполь, Віра Кекелія та Міша Крупін заспівають про Харків, а Світлана Тарабарова — про рідний Херсон.

Євген Кошовий інтерв'ю

Про допомогу захисникам України

Цього разу ви даєте два благодійних концерти. На що підуть кошти з цих концертів?

Кошти також будуть спрямовані на придбання FPV-дронів.

Повеземо їх і на Запорізький, і на Херсонський, і на Донецький напрямки. Взагалі в основному їздимо на Донеччину, бо там дуже багато наших друзів-військових, яким ми будемо допомагати до перемоги. Крім того, ще з нашими партнерами хочемо закупити квадроцикли, “мавіки” — те, що зараз просто конче необхідно на фронті для хлопців.

Євген Кошовий з військовими

Фото з попередніх поїздок "кварталівців" до військових

Чи є у вас історія, яка згадується, коли розмова заходить про допомогу військовим?

Це не одна історія. Коли приїжджаєш з фронту, згадуються лише очі та емоції тих, кому ти передаєш допомогу. Повертаєшся зарядженим. Я скажу так: треба їздити до хлопців на передову, треба змінювати картинку, тому що там зовсім інше життя, якщо можна так назвати, але воно є.

Ви передали багато автівок, квадроциклів, дронів. Чи діляться військові результатами роботи цієї техніки?

Так, авжеж, але це все відео для особистого перегляду. Останні дрони, які ми привезли на Донеччину, відпрацювали на 100%. Хлопці ними рулять так, що один FPV-дрон може покласти в окопі багато "хороших русских".

Євген Кошовий про допомогу військовим

Євген Кошовий про допомогу військовим під час війни

Фото з попередніх поїздок "кварталівців" до військових

Про виховання доньок

Ви — батько двох доньок, які активно ростуть та чий характер постійно трансформується. Яких методів виховання дотримуєтеся і що для вас найважче у спілкуванні з дівчатами зараз?

Найважче — не балувати їх. А у вихованні намагаємося прищепити дівчатам, щоб вони завжди залишалися людьми в будь-якій ситуації та поважали кожного.

В одному з ефірів “Сніданку з 1+1” ви розповідали, що Варвара зараз активно вчить польську і готується до вступу. Чи вона вже обрала, на яку саме спеціальність вступатиме?

Найімовірніше, це буде естрадний вокал. Проте вона ще не обрала, куди саме буде вступати.

Про вплив професії на почуття гумору

Чи впливає ваша робота на власне почуття гумору? Скажімо, через те, що багато працюєте з жартами, вам складніше з чогось сміятися?

Я не можу сказати, що важко сміятися. Зараз це потрібно робити, тому що порція сміху продовжує життя і впливає на організм, як ліки. Під час повномасштабної війни я вважаю, що такі ліки нам дуже потрібні.

Євген Кошовий про доньок та гумор

В одному з номерів нового концерту ви жартуєте на актуальну тему штучного інтелекту. Чи вірите ви в те, що нові технології зможуть замінити деякі людські професії, зокрема гумористів?

Я знаю, що зараз деякі гумористи, і це в них така фішка, намагаються казати жарти, написані штучним інтелектом. Вважаю, що людину не можна замінити в принципі. 

Вам більше подобається імпровізація на сцені чи номери з ретельною підготовкою?

Гарна імпровізація — відрепетирувана імпровізація.

Який ваш улюблений номер нового “Вечірнього Кварталу”?

Номер, який називається “Супердружина” — про дружин деяких одіозних персонажів! Яких? Дивіться в нових випусках "Вечірнього Кварталу"! 

Не пропустіть! Нові випуски "Вечірнього Кварталу" — три неділі поспіль, 17, 24 та 31 березня, о 19:00 на каналі "1+1 Україна". 

Новини по темі