Концерт «Кварталу 95» у прифронтовому Сєверодонецьку відвідали 3600 глядачів

Новий Вечірній Квартал
Концерт «Кварталу 95» у прифронтовому Сєверодонецьку відвідали 3600 глядачів

Половину квитків на виступ гумористів передали українським військовим та волонтерам.

Поделиться:

Вчора студія «Квартал 95» в рамках концертного туру по Україні відвідала місто Сєверодонецьк у Луганської області.

Виступ колективу, який був анонсований раніше, відбувся в Льодовому палаці спорту. В рамках цього концерту половина квитків були безоплатно передані військовим, волонтерам, сім'ям загиблих і зниклих безвісти, а також людям, які відносяться до соціально незахищених категорій – вихованцям дитячих будинків, людям з інвалідністю. 

Ще восени колективи «Кварталу» і «Ліги сміху» провели 10-годинний Гумористичний марафон в Маріуполі, на який були запрошені внутрішньо переміщені особи, вихованці дитячих будинків, люди з інвалідністю, воїни АТО і волонтери.

«Квартал 95» продовжує добру традицію запрошення на концерти людей, яким сьогодні дуже потрібна моральна підтримка і приводи для гарного настрою, тому що саме вони сьогодні відстоюють позиції України і суверенітет нашої країни на передовій.

На цей раз 1000 запрошень були передані воїнам з військових частин міста Сєверодонецьк та Луганської області, зі Слов'янська і Краматорська. Це 24-а бригада, артилеристи 14-ї бригади, 131-й окремий розвідувальний батальйон, 8-й полк спецназу, місцеве відділення СБУ, Сили спеціальних операцій зі Слов'янська і Краматорська, кіборги 3-го полку спецназу, спецназ ГРУ, 73-я бригада морських котиків, а також ветерани АТО і військові з госпіталю Бахмута і з Сєверодонецького військового госпіталю.

800 квитків передали через мерію Сєверодонецька організаціям, які займаються внутрішньо переміщеними особами, людьми з інвалідністю та ліквідаторами наслідків аварії на ЧАЕС. Частину запрошень отримали діти з міського інтернату, підопічні місцевих дитячо-юнацьких спортивних шкіл.

Льодовий стадіон прифронтового Сєверодонецька був переповнений. Всього ж концерт «Кварталу 95» відвідали 3600 глядачів, які зустріли акторів «Кварталу» дуже тепло та гостинно.

Новости по теме