Володимир Зеленський стане багатодітним батьком

Новий Вечірній Квартал

Завтра о 21.15 на 1+1 відбудеться прем'єра концерту Вечірнього Кварталу.

Поделиться:

Завтра о 21.15 на телеканалі 1+1 відбудеться прем'єра концерту «Вечірнього Кварталу» студії «Квартал 95», присвяченого святу весни. Відомі гумористи представлять нову програму, до якої увійдуть курйозні номери на сімейну тематику, жарти про свято весни, а також виступи відомих артистів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Євген Кошовий зізнався, як «підсидів» своїх колег по Лізі сміху

Так, в одному з номерів ведучий шоу Володимир Зеленський розповість, яким був би його день, якби одного ранку він перетворився на жінку, а Євген Кошовий перевтілиться у папугу у сімейній сценці. Балакучий птах безцеремонно розкриє секрети чоловіка у виконанні Володимир Зеленського і поставить його в незручне становище перед дружиною.

В іншій сценці Володимир Зеленський стане відчайдушним батьком восьми дочок.

«Я вже сам як жінка: в баню перестав ходити, бо соромлюся целюліту, сплю в піжамі, знаю, що таке кутикула, і за що не візьмуся - косичка виходить!» - скаржиться на труднощі сімейного життя Володимир.

Крім того, в нових номерах «Вечірнього Кварталу» покажуть, як реагують батьки Володимира Зеленського на його виступи. У сценці візьмуть участь Заслужені артисти України Станіслав Боклан та Ольга Сумська, які зіграють ролі батька й матері відомого гумориста.

«Скрізь Кошовий виступає, такий молодець. Вова, може ти його звільниш?» - порадила сину любляча мати Ольга Сумська.

Цікаво, що в одному з номерів телеглядачі побачать також домашнього улюбленця Ольги Сумської - чихуахуа Джесіку, яка швидко підкорила серця акторів і глядачів.

На сцені Вечірнього Кварталу виступлять тренер Голосу країни Сергій Бабкін, гурти «Время и Стекло» і «Без обмежень».

Завтра о 21.15 телеглядачі побачать першу частину весняного концерту Вечірнього Кварталу, а у наступну суботу, 24 березня, на них чекає продовження гумористичного шоу.

Крім того, сьогодні о 21.15 на 1+1 покажуть першу гру четвертого сезону Чемпіонату з гумору «Ліга сміху», в якій команди боротимуться за кубок. Нагадаємо, в оновлений склад журі проекту студії «Квартал 95» і Drive Production увійшли Євген Кошовий, Оля Полякова, Юрій Ткач, Станіслав Боклан, Влад Яма, Ігор Ласточкін і Надя Дорофєєва.

Одразу після випуску Ліги сміху, о 22.20, дивіться новий епізод гумористичного шоу «Ігри Приколів», в якому відомі гумористи покажуть шість дотепних скетчів і музичних номерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Влад Яма прокоментував свій дебют у Лізі Сміху

Новости по теме