Ахтем Сеітаблаєв став тренером бойового мистецтва

Ахтем Сеітаблаєв став тренером бойового мистецтва
1plus1.ua Фотографія: Ахтем Сеітаблаєв

Актор змінив своє амплуа для прем'єри нового фільму «Я з тобою» на телеканалі 1+1.

Поделиться:

Цієї неділі, 21 серпня, о 21:00 на телеканалі «1+1» відбудеться прем'єра фільму «Я з тобою». Це сучасна історія кохання, написана після революційних подій в Україні і бойових дій в окупованому Донбасі.

Фільм був створений командою «Sister's production» на замовлення телеканалу «1+1». «Я з тобою» став першим проектом каналу, який вийшов в широкий прокат. Його прем'єра відбулася цієї весни в кінотеатрах України, а найближчим часом його зможуть побачити глядачі каналу «1+1».

За сюжетом Роман і Олексій, двоє підлітків зі спортивного табору, закохані в одну дівчину Тетяну. Життя розвело їх по різних містах і країнах. Коли з'ясовується, що кохана дівчина тяжко хвора, два вірних лицаря, незважаючи на давній конфлікт і почуття суперництва, об'єднуються для її порятунку.

В умовах війни, коли змінюються життєві цінності, двоє молодих людей, не дивлячись на всі труднощі, проявляють свої кращі людські якості. Головне, що їх об'єднує - кохання до однієї людини і любов до Батьківщини.

Одну з головних ролей у фільмі виконав ведучий програми «Сніданок. Вихідний», молодий актор Олександр ПоповОлександр Попов, який вже став улюбленцем глядачів завдяки ролі прокурора Кирила в серіалі «Хазяйка» на каналі «1+1». У фільмі «Я з тобою» його персонажа звуть Роман.

Мій герой мужній, сильний. Він готовий боротися за те, у що вірить. Непрості життєві обставини змушують його різко подорослішати і здійснювати серйозні вчинки, - розповідає Олександр Попов.

Цікаво, що спеціально для зйомок у фільмі виконавці головних ролей осягали основи бойових мистецтв і філософію справжніх лицарів. Заради ролі в «Я з тобою» Олександр Попов також дотримувався суворої дієти, старанно тренувався з кращими українськими спортсменами і навіть пірнав взимку в крижану воду.

Окрім чудової роботи молодих акторів Олександра Попова, Дмитра Сови і Анни Топчій глядачів порадує зустріч з уже відомими акторами Ахтемом Сеітаблаєвим, Сергієм Писаренком і Дмитром Лаленковим, які з’явилися у несподіваних амплуа. Режисер фільму – Олег Туранський. Продюсери – Олена Васильєва, Вікторія Забулонська, Марина Городецька.