Стала відома дата прем'єри серіалу За три дні до кохання

Невдовзі 1+1 покаже новий мелодраматичний серіал.

Поделиться:

19 лютого о 21:00 на 1+1 відбудеться прем’єра нового мелодраматичного серіалу За три дні до кохання. Головні ролі у стрічці виконали українські акторки Анастасія Карпенко, Дар’я Єгоркіна, білоруський актор Антон Денисенко, а також Олександр Кобзар та зірка фільму Кіборги В’ячеслав Довженко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За три дні до кохання: Акторка Дар'я Єгоркіна зізналась, яка подія перевернула її життя

Олександр Кобзар – заслужений артист України,  відомий українському глядачу за ролями у серіалі Родичі та фільму Поводир. У мелодрамі За три дні до кохання він зіграв роль заможного та впливового олігарха Бориса, який закоханий в одну із головних героїнь Мілу. Актор поділився враженнями від зйомок одного із найбільш напружених моментів серіалу.

 

«Я із вдячністю згадую нашу команду, яка оберігала всіх акторів від холоду, оскільки ми знімали взимку, а серіал насичений різними подіями. Ми і в літаку знімали, і в осінньому Дніпрі виконавиці головних ролей купалися, і пожежі у нас в кадрі були. Але однією з найбільш пам'ятних сцен був момент, коли ми працювали з Настею Карпенко на даху одного з хмарочосів Києва. Ми, звісно, були прив'язані, за нами стежили каскадери, але у мене все ще дух захоплює від висоти і краси міста. Впевнений, що на телеекрані цей момент стане одним з найбільш вражаючих», - розповідає Олександр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гроші та кохання: 5 фільмів про любов заможних дівчат і простих юнаків

Режисером серіалу став Сергій Щербин, продюсером - Олена Васільєва, Вікторія Лєзіна, креативний продюсером - Олена Єремєєва. Виробництво - «1+1 Продакшн». Автор сценарію - Ірина Чернова. Серіал є адаптацією корейського формату «Спокуса».

Також ролі в серіалі виконали Олександр Гетьманський, Андрій Мостренко, Тамара Морозова, Влад Онищенко, зірка проекту Маленькі гіганти на 1+1 Женя Лебедин, Олександр Ганноченко, Єлизавета Курбанмагомедова, Марія Заніборщ, Анатоль Фон-Філандра та інші.