Як вивести брехуна на чисту воду: секрети героїні Ксенії Мішиної у серіалі "Закохай мене, якщо зможеш"

Закохай мене, якщо зможеш
Як викрити брехню: професійні секрети героїні серіалу "Закохай мене, якщо зможеш"

Ознаки брехні: як героїня Ксенії Мішиної викриває псевдомагів у серіалі "Закохай мене, якщо зможеш".

Поделиться:

У серіалі "Закохай мене, якщо зможеш", заключні серії якого покажуть сьогодні, 5 жовтня о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна", героїня Ксенії Мішиної виступає як професійна журналістка, яка спеціалізується на викритті псевдомагів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Магічне мислення у серіалі "Закохай мене, якщо зможеш": чим шкідливою може бути віра у надзвичайні сили

"Я дівчина, яка виводить на чисту воду всіх, хто займається містикою. Там, звісно, будуть і шахраї, а я буду розслідувати все це", — прокоментувала свою роль акторка в ефірі "Сніданок. Вихідний.

Серіал Закохай мене, якщо зможеш

Ознаки, які вказують на можливу брехню

►Неспівпадіння історій. Людина подає суперечливі версії подій, фактів або доказів.

►Відсутність деталей. Людина може давати загальні відопвіді на питання, уникачи подачі конкретних подробиць.

►Зміна теми під час бесіди. Уникаючи відповідей на конкретні запитання, людина намагається відвести розмову в інший бік.

►Туманність мови. Коли співрозмовник намагається опустити деякі детали, ймовірно, він бреше.

►Міміка та жести. Букаючий погляд, непосидючість, уникнення зорового контакту — можливі, але не точні ознаки. Вчені-психологи не сильно довіряють подібному методу, адже деякі люди вміють контролювати свої емоції та поведінку.

►Відсутність доказів. Людина не може підтвердити свою історію, продемонструвати докази у вигляді відповідних документів чи свідків. 

►Інтуїція. Історія брехуна може виглядати надто неймовірною або неправдоподібною. Спеціалісти рекомендують довіряти першому враженню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я цікавилась і астрологією, і нумерологією. Мені одразу вдалось увійти в роль", - Ксенія Мішина про прем'єру серіалу "Закохай мене, якщо зможеш" у студії "Сніданок. Вихідний"

Як вивести брехуна на чисту воду

Брехнею або обманом вважається будь-яке висловлювання, яке не відповідає дійсності. Люди можуть брехати з різних причин: як з метою отримання вигоди для себе, так і для самозахисту. Обманом також вважається напівправда, коли мовець володіє повним спектром інформації, але розкриває частину, яка вигідна йому. Таким чином, спеціалісти до обману також відносять приховування правди. Брехня як феномен комунікації між людьми досі досліджується вченими. 

У серіалі "Закохай мене, якщо зможеш" героїня Еля (Ксенія Мішина) намагається розкрити очі суспільству на псевдомагів, які заробляють гроші нібито екстрасенсорними здібностями. Для цього вона використовує журналістські здібності. Прикидаючись клієнткою, дівчина на собі випробовує послуги так званих чаклунів. Вона розповідає вигадані історії і бачить, що псевдомаги говорять лише те, що будь-яка інша людина на її місці хотіла б почути. Коли ж Еля хоче викрити мага, який дає фінансові поради, вона заручається підтримкою потенційного фахівця з економіки. Принаймні їй так здається...

Дивіться заключні серії авантюрного детективу "Закохай мене, якщо зможеш" вже сьогодні о 20:30 на телеканалі "1+1 Україна". Також повні серії доступні до перегляду на сайті 1+1.

Новости по теме