«Я цікавилась і астрологією, і нумерологією. Мені одразу вдалось увійти в роль», - Ксенія Мішина про прем'єру серіалу «Закохай мене, якщо зможеш» у студії «Сніданок. Вихідний»

Закохай мене, якщо зможеш
Ксенія Мішина про прем'єру серіалу Закохай мене, якщо зможеш (відео)
Instagram/misha.k.ua

Акторка Ксенія Мішина завітала до студії "Сніданок. Вихідний".

Поділитися:

З понеділка, 2 жовтня, на каналі "1+1 Україна" розпочинається новий серіальний сезон. На глядачів очікує захоплива детективна історія – "Закохай мене, якщо зможеш", який виходитиме з понеділка по четвер о 20:30. Виконавиця однієї з головних ролей – Ксенія Мішина разом із сином Платоном завітала до студії програми "Сніданок. Вихідний" та розповіла, про що буде майбутній серіал. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Цікаві факти про зірку серіалу "Закохай мене, якщо зможеш" на "1+1 Україна" Ксенію Мішину

Ксенія Мішина зізналась, що її син наразі також знімається в одному з українських серіалів та дуже тішився, що його запросили до студії "Сніданок. Вихідний". Сама ж акторка розповіла про майбутню прем'єру серіалу "Закохай мене, якщо зможеш":

"Це був мій крайній серіал перед початком повномасштабного вторгнення. Це було так давно... За тиждень чи два до війни ми закінчили зйомки. Сьогодні ми маємо зібратись з командою на перегляд першої серії". 

Ксенія розповіла про свою героїню:

"Я дівчина, яка виводить на чисту воду всіх, хто займається містикою. Там звісно будуть і шахраї, а я буду розслідувати все це. Мені одразу вдалось увійти в роль. І астрологією, і нумерологією я цікавилась, і картами таро. Мені це все цікаво та іноді воно навіть збувалось. Якість особисті описи... Мені здається, що якась доля правди у цьому є. Я думаю, кожній жінці цікаво трішки зазирнути у невідоме". 

Дивіться премʼєру серіалу «Закохай мене, якщо зможеш» із 2 жовтня з понеділка по четвер о 20:30 на телеканалі “1+1 Україна”. 

Новини по темі