Стало відомо, чи буде 2 сезон серіалу "Жіночий лікар. Нове життя"

Жіночий лікар. Нове життя
Стало відомо, чи буде 2 сезон серіалу Жіночий лікар. Нове життя
1plus1

Нові виклики та перетворення: "Жіночий лікар. Нове життя" готується до другого сезону.

Поделиться:

“1+1 Україна” та FILM.UA Group розпочали роботу над другим сезоном однієї з найпопулярніших українських меддрам "Жіночий лікар. Нове життя". На глядачів чекає ще більше непередбачуваних поворотів в історії талановитого акушера-гінеколога Михайла Гончара.

Події другого сезону розгортатимуться у вже всім знайомому столичному Науково-дослідному центрі акушерства та репродуктології, куди скеровують вагітних із патологіями та ускладненнями з усієї України. Михайло Гончар продовжать свою важливу роботу, приймаючи пацієнток і розв'язуючи нові медичні кейси. У новому сезоні глядачі дізнаються, як розгортатиметься історія Юрія Сердюка та чи повернеться Пишна з дитиною. А ще - чи чекає Андрія Балюка успіх у карʼєрі, та як розвиватимуться стосунки з Лілією Ластівкою. 

Зйомки нового сезону проходитимуть у спеціально побудованому павільйоні на FILM.UA, де створено справжню велику лікарню із сучасним медичним обладнанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Жіночий лікар. Нове життя": де та коли дивитися серіал

“Жіночий лікар.Нове життя” став одним з найпопулярніших серіалів на українському телебаченні восени минулого року та найкращою серіальною премʼєрою 1+1 media. Середня частка премʼєрних серій за аудиторією 18-54 (50+) склала 8.6%, рейтинг - 2.3%. На YouTube-каналі “1+1” перша серія зібрала - 1,8 млн переглядів. Серії серіалу потрапляли до трендів YouTube. Сумарно всі серії 1 сезону серіалу на цьому майданчику зібрали 42 млн переглядів. 

Нагадаємо, 1+1 media та FILM.UA Group об'єднали свої зусилля у складні часи задля розвитку українського кіно- та серіального виробництва. Медіагрупи уклали угоду про спільне виробництво серіалів і повнометражних фільмів у 2024 році.

Не пропустіть нові подробиці про другий сезон одного з найпопулярніших українських медичних серіалів "Жіночий лікар. Нове життя"

.

Новости по теме