3 серіали «1+1», які відкриють вам двері у потойбіччя

Дивіться неймовірні стрічки, які змусять вас повірити в містику.

Поделиться:

5 фільмів про кохання, яке не зупинила навіть смертьДивовижний світ приховує багато таємниць, які людство не може осягнути. З давніх-давен люди вірять в існування надприродніх сил, адже часом в житті трапляються містичні події, що не можна раціонально пояснити.

До вашої уваги підбірка найкращих містичних серіалів телеканалу «1+1», які перенесуть вас в інший світ. 

«ЖИТТЯ ПІСЛЯ ЖИТТЯ»

У центрі сюжету історія молодого бізнесмена Сергія Воробйова, який помирає від рук свого друга дитинства і партнера по бізнесу Юрія Мазурова. Потрапляючи на небеса, Сергій благає «диспетчера» небесної канцелярії почекати і повернути його на землю. Адже у світі живих залишилася його кохана Світлана, що носить під серцем їхнього малюка.

Воробйов понад усе хоче захистити її від підлого Мазурова, який задумав новий злочин. Його прохання виконують, однак на землю він повертається в тілі невдахи-самогубця Хорькова. Щоб врятувати кохану, у нього є лише 40 днів.

Дивіться гостросюжетну прем'єру «Життя після життя» з понеділка по четвер о 21:00 на телеканалі «1+1».

«МОЛЬФАР»

Коли зникає межа між реальністю та потойбіччям, люди звертаються по допомогу до мольфарів. Вони знають всі відповіді, однак можуть лише давати підказки, що приведуть до істини.

Головній героїні Людмилі Бондаренко довелося звернутися до мольфара, який живе на березі Білого озера на Гуцульщині. В її житті нічого не віщувало біди, доки син не одружився і не переїхав у новий будинок.

У перший же день хлопця забирають в лікарню, і Людмила починає підозрювати в негараздах новоспечену дружину сина. Проте все виявиться набагато складніше – життя молодих мешканців будинку вже не перший раз забирають страшні нещасні випадки.

Дивіться всі епізоди серіалу «Мольфар».

Читайте також: 4 таємниці карпатського мольфара.

«ВІДЬМА»

Події в серіалі відбуваються у далекому від цивілізації селищі. За сюжетом, сільський коваль Роман рятує дівчину, яка тоне у річці. Через життєві незгоди Надія втратила пам’ять. Повернути утопленицю до життя допомагає місцева знахарка. Селом починають поширюватися чутки про те, що у коваля завелася нечиста сила. Хто ця дівчина: русалка, привид чи янгел неземної краси?

Роман, піклуючись про дівчину, закохується в неї. Сільський хлопець Борис, роль якого виконав Олександр Попов, також переповнений романтичними почуттями до Надії.

Місцеві дівчата сприймають Надю як конкурентку, називають її Відьмою і усіляко намагаються вижити із села.

Дивіться всі серії серіалу«Відьма».

Читайте також: ТОП-8 найяскравіших відьом на телебаченні.

Нагадаємо, не так давно на сайті 1+1 опублікували 7 серіалів про кохання, які можна подивитися за день.