7 серіалів про кохання, які можна подивитися за день

Найкращі серіали про кохання для романтичного настрою.

Поділитися:

Кохання – це особливе почуття, яке здатне зробити людей кращими. Проте на шляху до особистого щастя закоханим нерідко доводиться долати труднощі та боротися за свою любов. Пропонуємо вам добірку найкращих мелодрам каналу 1+1, які можна подивитися на вихідних і які неодмінно подарують романтичний настрій.  

Щоб ще більше повірити у силу почуттів, дізнавайтеся, як ворожити на судженого.

Мелодрама «Катерина» стала найбільш рейтинговим художнім фільмом вихідних«КАТЕРИНА»

Серіал «Катерина» – адаптація однойменної поеми Тараса Шевченка до сьогодення. За сюжетом в село на Черкащині, де в сім'ї консервативних педагогів підростає дочка Катерина, на натурні зйомки приїжджає столична знімальна група. Катерина закохується у відомого актора Олексія Красильникова.

Це кохання змінює не тільки життя дівчини, але і життя всіх, хто її оточує. Катерині, як і головній героїні української поеми, доведеться пройти через великі випробування.

Дивіться більше серій на сайті телаканалу.

Відомий співак написав саундтрек до нової мелодрами каналу «1+1»«ПАПАРАЦІ»

Талановита фотограф-репортер з глянцевого журналу Саша мріє вийти заміж за головного редактора Марата. Проте Саші необхідно заробити велику суму грошей, щоб виручити молодшого брата, який з необережності розбив чужу дорогу машину.

Через це вона змушена піти на угоду з совістю і зробити «жовтий» матеріал про відомого футболіста. Дівчина навіть не підозрює, що завдання редакції кардинально змінить її життя.

Більше серій можна подивитися на сайті телеканалу. 

Роман «Століття Якова» вийде друком у кінообкладинці«СТОЛІТТЯ ЯКОВА»

В основі сюжету – історія України очима волинського селянина-довгожителя Якова Меха. Ще з дитинства він був закоханий в Уляну. Проте не зважаючи на взаємність почуттів, батьки видали її заміж за хлопця із заможної родини. Не в силах змінити що-небудь, Яків їде з села. Він вступає до Війська Польського та зустрічає польську шляхтянку Зосю.

На долю Якова випаде чимало випробувань – війни, полон і втрата близьких. Проте чоловік не втратить людяність і віру у справжнє кохання.

Зауважимо, що нещодавно кінокритики позитивно оцінили драму каналу 1+1 «Століття Якова»

Дивіться інші серії мелодрами на сайті талеканалу.

«ЧУДО»

Якось безтурботному існуванню Анни настає кінець: вона дізналася, що вагітна від Дена. Так як ні батька малюка, ні саму Анну, ні її батьків не потішила новина про прийдешнє поповнення в сім'ї, дівчина вирішила позбутися дитини.

Але на прийомі у гінеколога, якого їй порадила краща подруга Христина, з Анною стало відбуватися щось дивне. Вона чітко почула дитячий голос, який наполегливо відмовляв її робити аборт.

Дивіться продовження серіалу на сайті телеканалу.

«ВИПАДКОВИХ ЗУСТРІЧЕЙ НЕ БУВАЄ»

4-серійний телесеріал розповідає історію молодої, красивої й успішної жінки Олени, яка колись зробила помилку, про яку тепер дуже шкодує. Олена не може стати мамою, але мріє всиновити дитину. Чоловік не підтримує ідею жінки, тому в сім'ї часто лунають сварки.

У боротьбі за щастя Олена переживає безліч перешкод, розчарувань і особистих трагедій. Чи зможе головна героїня витримати всі випробування і знайти справжню любов – головна інтрига фільму.

Більше серій можна подивитися на сайті телеканалу.

«ГРОЗА НАД ТИХОРІЧЧЯМ»

Фільм розповідає про наукового співробітника Павла Соколова, який нещодавно позбувся роботи. Йому випадає можливість непогано заробити: за дорученням приятеля-бізнесмена він відправляється в сільську глибинку, де повинен переконати Марію Лошкареву продати її молочну ферму під бізнес-проект міських ділків.

Павло, сам того не помічаючи, закохується в Марію. Тепер він має зробити нелегкий вибір: не виконати доручення друга або піти проти совісті.

Продовження серіалу дивіться на сайті.

«БІЖЕНКА»

В основі фільму історія молодої жінки – успішного лікаря, яка втратила все, що мала, коли в її місті почалися військові дії. Надія приїжджає в місто, де колись навчалася, і зустрічає своїх старих друзів та перше кохання. Проте вона приїжджає не сама, а з 6-річним хлопчиком, який називає її мамою.

Жінка вивезла його з небезпечної зони на прохання вмираючої бабусі, яка сподівається, що далекі родичі прихистять хлопчика на мирній території.

Хлопчик сильно прив'язався до Наді, як і вона до нього. Проте жінці треба вирішити, чи готова вона взяти на себе відповідальність за дитину, коли сама не знає, що її чекає.

Головні ролі у мелодрамі виконали Ольга Гришина і Марк Дробот, добре знайомі глядачеві за найбільш рейтинговому серіалу літа «Центральна лікарня».

Більше серій дивіться за посиланням.

Нагадаємо, нещодавно 1plus1.ua писав про 10 найкращих мультфільмів, які зігрівають серця.