5 невероятных поступков ради любви в сериалах «1 + 1»

Любовь заслуживает невероятных поступков

Поделиться:

Юрій Горбунов розповів, який романтичний вчинок Каті Осадчої його підкоривКохання – це не лише враження від першої зустрічі, романтика нічних прогулянок містом та емоції, які переживаєте зі своєю другою половинкою. За справжнє кохання часто доводиться боротися, долаючи життєві перешкоди й обставини.

Дивіться підбірку серіалів каналу «1+1», де заради особистого щастя герої наважуються на неймовірні вчинки.

«ХОРОШИЙ ХЛОПЕЦЬ»

Юрій Горбунов: «Катя Осадча вдома і на екрані – абсолютно різні люди»Уже незабаром на телеканалі «1+1» відбудеться прем’єра мелодрами «Хороший хлопець». Це історія великого кохання та болю від зради, історія нелегкого вибору, який актуальний для кожної сучасної жінки.

Настя і Олег кохають одне одного ще зі студентських років. Вони планували прожити разом все життя, підтримувати та допомагати одне одному, мріяли «вибитися в люди». Однак плани плани на майбутнє зруйнував випадок. Одного разу заради кар’єри Настя йде на авантюру, але ситуація виходить з-під контролю, і дівчина скоює серйозний злочин. Олег бере всю провину на себе і опиняється за ґратами. Ця подія стає серйозним випробуванням, яке Настя, схоже, не змогла пройти. Вийшовши на свободу, Олег розуміє, що кохана його давно не чекає.

Саундтреком серіалу «Хороший хлопець» стала нова композиція співачки і тренера «Голосу країни-7» Тіни Кароль – «Я не перестану». Мотив пісні можна почути вже в новому трейлері драми. А прем'єра самої пісні та вихід синглу відбудеться одночасно з прем'єрою серіалу на «1+1».

Не пропустіть прем’єру серіалу «Хороший хлопець» уже скоро на «1+1».

«ВСЕ ОДНО ТИ БУДЕШ МІЙ»

Дівчинка зворушила Кейт Міддлтон своїм вишуканим подарунком (фото)Альона сліпо кохає Микиту і навіть не хоче слухати правду про те, що він її лише використовує, аби знову почати жити в достатку. Микита пропонує Альоні вийти за нього заміж. Подруга намагається вберегти закохану до нестями жінку від нещасливого долі, доводячи, що справжнє кохання було завжди поруч - вірний друг Міша, який ще зі студентських років потай закоханий у неї. Вже у РАЦСі серце Альони підказало, що одруження з Микитою – це велика помилка і вона стрімголів поїхала в аеропорт, щоб наздогнати своє справжнє кохання.

Більше відео дивіться тут.

«ОСТАННІЙ МОСКАЛЬ»

Ольга Фреймут вагітна втретєМоскаль Валера приїжджає до села Великі Вуйки, тікаючи від московських проблем. Гуцульське життя здається йому надто простим та нудним, однак зустріч із вчителькою Ксенією перевертає його уявлення.

Дізнавшись про захоплення сина, батько Валери вмовляє його відмовитися від Ксенії, мовляв вона їм нерівня. Проте Валера ладен відмовитися від всього та піти проти волі батька заради кохання до гуцулки.

Всі серії серіалу «Останній москаль» дивіться за посиланням.

«ЖИТТЯ ПІСЛЯ ЖИТТЯ»

Обраниця принца Гаррі пожертвувала кар'єрою заради коханого (відео)У центрі сюжету історія молодого бізнесмена Сергія Воробйова, який помирає від рук свого друга дитинства і партнера по бізнесу Юрія Мазурова. Потрапляючи на небеса, Сергій благає «диспетчера» небесної канцелярії почекати і повернути його на землю. Адже у світі живих залишилася його кохана Світлана, що носить під серцем їхнього малюка.

Воробйов понад усе хоче захистити її від підлого Мазурова, який задумав новий злочин. Його прохання виконують, однак на землю він повертається в тілі невдахи-самогубця Хорькова. Щоб врятувати кохану, у нього є лише 40 днів.

Дивіться серіал «Життя після життя» з понеділка по четвер на 1+1 о 21-00.

«СТОЛІТТЯ ЯКОВА»

Зі сльозами на очах Анджеліна Джолі вперше прокоментувала розлучення з Бредом ПіттомЯків з дитинства був закоханий в Уляну. Проте не зважаючи на взаємність почуттів, батьки видали її заміж за хлопця із заможної родини. Не в силах змінити що-небудь, Яків їде з села. Він вступає до Війська Польського та зустрічає польську шляхтянку Зосю, на якій згодом і одружився. 

Життя Якова зруйнував його армійський друг Роман Губа, який з радянськими солдатами перерізав вночі його сім'ю. В живих залишилася лише одна дочка,яка й повідомила винуватця у смерті матері. Яків, ризикуючи своєю волею та життям, вбив Романа.

Дивіться весь серіал за посиланням

Герої українських серіалів довели, що всі перепони лише у нашій голові, а справжнє кохання штовхає на несподівані і навіть героїчні вчинки.

Нагадаємо, нещодавно ми писали про 12 найромантичніших пар із серіалів 1+1